Gebelikte Hafta Hesabı
215 görüntüleme
B
Beyza N. ..
31 Ağustos 2026 13:09
Merhabalar, 6+4 iken bebeğim 5+3 gibi ölçüldü,şimdi 8+0 iken 6+2 gibi ölçüldü . İlk başta 8 gün geride gibiyken şimdi 12 güne çıkması normal mi? Bu şekilde olan var mı?
S
Sultan
Premium Üye
31 Ağustos 2026 14:26
Geç döllenme olabilir mi o zaman fark oluyor
D
Derya
31 Ağustos 2026 15:48
Benim bebegim dogdugu gun son adet tarihine gore 39 haftalikti dogdu kayitlarda hep 37 haftalik gozukuyor n3den boyle oldugunu sordugumda gelisimi 37 haftayla uyumlu denildi ay kontrollerinde cocuk doktoru kac haftalik dogdu dedi dedim boyle boyle biz adet tarihine goreyi baz aliyoruz dedi
T
Tuğba A.
31 Ağustos 2026 15:50
Doktorunuz ve kullanılan cihaz aynı mı ? Doktorların ölçümleri farkediyor ve cihazdan cihazada farkediyor. İlk haftalar için bir fikrim yok ama ileri haftalarda bebeğimin ölçümleri farklılık göstermişti. Örn. 38 haftalıkken bel bölgesi 35-36 hafta civarı çıkıyordu yanlış anlamıyorsam 4 haftaya kadar normal denilmişti ben tabi yinede tedirgindim doktorum şey demişti ince belli olacaktır (tabi beni strese sokmamak adına söyledi 😅) şükür hiç bir sıkıntısı yok, minyon bir kızım var şuanda 🤗
D
Derya
31 Ağustos 2026 15:52
Benimde kagitlarda bir hafta onde gdiyodu onlara cok takilmayin saglikli eli ayagi duzgun zihinsel olarak bi sikintisi olmasinda gerisi hallolur simdiden Allah anali babali buyutup hayirli evlat olmayi nasip etsin insallah
B
Beyza N. ..
31 Ağustos 2026 15:53
doktorum ve ölçülen cihaz aynı. Doktor başta 8 günlük farka geç döllenme olabilir demişti, ama sonradan fark 12 güne çıkınca şaşırdım . Yapay zekada gelişim geriliği olabilir dedi korktum
s
selda
31 Ağustos 2026 16:29
benim bebeğim de 2 hafta geriden geliyordu. gelişim geriliği gibi gözüküyor ama bu 2 haftayı koruduğu sürece sorun yok. 40 artı 2de doğmasına rağmen 3 kilodan az doğdu ama gelişiminde hiçbir sıkıntı yoktu. doktor bunlar ortalamaya göre belirleniyor sen de bana göre küçüksün ona bakılırsa dedi. sen minyonken nasıl bir bebek doğurmayı bekliyorsun dedi. daha çok başındasınız canınızı hiç sıkmayın. beslenmenize dikkat edin çay kahveyi çok abartmayın yeter.
Yükleniyor...