Gebelikte diğer çocuklara davranış

232 görüntüleme
N

Neslihan T. ..

3 Haziran 2025 21:58
14 aylık kızım var 22 haftalık gebeyim. Kızım doğduğundan beri uykuya geçmesi zaman alıyor sabırlı olamıyorum bu süreçte işler birikincw bağırıp sinirleniyorum hemen uyusun diye nasıl bı davranış sergilemem lazım kızıma karşı
R

Rukiye A. ..

3 Haziran 2025 22:13
Sabırlı olman lazım çünkü ileride seni bekleyen daha yorucu şeyler olabilir, hamileliktekiler bir hiç... Sakin kal...
B

Betül B. ..

4 Haziran 2025 00:23
Sizin için yorucu olmalı hem hamilelik hem annelik e birde ekstra işler, sizden ricam eğer takıntılı bir Yapınız yoksa ev işlerini biraz azaltın hem dinlenme zamanınız olur hemde kızınıza vakit ayırırsınız. Çok tecrübeli değilim ama ilk anneliğim benim de bazen kafayı yeme evresine gelebiliyorum ama o vakit olduğunda kendime şunu diyorum şuan gerçekten bu şekilde sana kızılmasını ister miydin? Ya da bu çocuğun sana ihtiyacı var başka ne yapabilir ki sen olmasan diyorum biraz sakin olmaya çalışıyorum. Size tavsiyem sabırlı olmaya çalışırken bir anda şıp diye bizim gibi olmasını bekleyemiyoruz bazen atak zamanları var gelip geçiyor bugün uyumaz yarın dhaa erken uyur muhakkak değişecektir. Siz rutinlere devam edin gerekirse hikaye okuyun ve ninni söyleyin geçin yanına uzatın ayaklarınızı sizde ona eşlik edin sizin Sakinliğiniz onun sakinliği gerçekten. Durumunuzu bile onunla konusun yavaş yavaş bazı şeyleri anlayacaktır çocuklar çok zeki varlıklar
T

Tuğçe N. K. ..

4 Haziran 2025 12:15
Yürüyorsa dışarıya çıkartın yorulsun kendiliğinden uyuycaktir
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

4 Haziran 2025 18:39
Açıkçası kitleyle ne kadar gurur duysam azdır. Söylenecek her şeyi annelerimiz söylemiş. Elinize sağlık ❤️☺️🙏🏼
S

Seda A.

13 Haziran 2025 11:51
Önceliğiniz kızınız ve şuan sadece kendiniz olsun. Diğer herşeyi boşverin. . Herşeyşn bi yolu vardır iki ci bebeğiniz doğduğunda bu günlerin aslında daha kolay olduğunu düşünüceksiniz. O yüzden kendinize biraz izin verin. Kızınızla baş başa kalamıycağınızı aklınıza getirin. Anın kıymetini bilmeye odaklanın.
F

Fatma S. ..

13 Haziran 2025 12:38
Kızınıza bakım konusunda babadan yardım almaya başlayın. Doğumdan sonra ikisine aynı anda yetişemiyorsunuz. En azından şimdiden akşam uykusuna baba yatırırsa çocuk kardeşten sonra çok garipsemez. Hem sizde biraz dinlenmiş olursunuz. Hemde inanın babalar bize göre daha sakin oluyor ve çocuk bunu hissettiği için onlarda daha kolay uyuyor. Her gece kitap okuma rutini ekleyin. Hem kelime haznesi hayal gücü için çok iyi. Hemde bir süre sonra kitap bitince uyuyor.
N

Nil Y.

18 Haziran 2025 21:04
Bundan 30 yıl sonra sadece bayramlarda arayacak bu çocuklar bizi :) o yüzden bırakın işler biriksin. Kızınızla geçireceğiniz her an çok kıymetli. Destek isteyebileceğiniz yakınlarınızdan destek istemeyide ihmal etmeyin.
K

Kübra Ö.

18 Haziran 2025 22:44
İş bitmez ama çocuklar büyür ve o zamanlara asla geri dönemeyiz. Bundan 15 yıl sonra da temizlik yapacaksınız fakat 15 yıl sonra çocuğunuzu aynı yaşta göremeyeceksiniz, ondan şefkatinizi anneliğinizi esirgemeyin birlikte günlük hayata eşlik edin.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir