Gebelikte Aşı
43 görüntüleme
T
Tuğçe A.
20 Ocak 2026 09:25
Merhaba 21 haftalık hamileyim Tetenoz aşım 2021 yılında 1 tane vardı sağlık ocağım 1 doz daha vurucaz dedi. Kendi doktorum asi takvimi değişti 1 Ocak ihtibariyle 27 haftada tek doz tetonoz boğmaca difteriyi eklediler onu vurdurcaksın dedi. ebem tek doz yeterli değil 2 doz ol 4 hafta arayla dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan varmi????
M
MK ..
20 Ocak 2026 09:26
Bende hamilieliğimde tek doz olmuştum daha önce oldugum için asm'de tek doz yeterli demişlerdi
S
Sılasu Ö.
20 Ocak 2026 09:28
Benim de 2022de tek doz vardı. Hamileyken de tek doz o üçlü aşıdan yaptırdım 23 haftalıktı galiba

Afranur K.
20 Ocak 2026 10:41
Yok aksine ben doktor olarak düzenli aşı yaptıran (tetanox vs.) biri olmama rağmen,
Son aşım da 2024 deydi
karma aşımı ve 2. Doz tekrar aşımı yaptırdı doktorum. İkisi arası da 1 ay süre oluyır.
Artık sadece kendinizi korumuyoruz, bir de bebek söz konusu olduğu için Rapel dozunuzu da mutlaka yaptırın
Son aşım da 2024 deydi
karma aşımı ve 2. Doz tekrar aşımı yaptırdı doktorum. İkisi arası da 1 ay süre oluyır.
Artık sadece kendinizi korumuyoruz, bir de bebek söz konusu olduğu için Rapel dozunuzu da mutlaka yaptırın
T
Tuğçe A.
20 Ocak 2026 10:50
Karma aşı dediginiz ( tetenoz difteri ve boğmaca)mı?? Aklımı karıştıran nokta şu ben 21 haftalık hamileyim bana Tetenozdifteri bogmaca vurulcak ocakta aşı takvimi değişti diye ama suan 30 haftadaki arkadaşlalarıma sadece Tetenoz vurmuşlar