Gebelik ve Grip Sonrası Bebek Hareketleri
87 görüntüleme
M
Menal E.
23 Aralık 2025 20:28
Geçen hafta girip oldum Ateş yok sadece eklem ağrılarım oldu ve burun akıntım bir hafta sonra geçti ben iyiyim herşey yolunda fakat o günden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum kontrol günüme 13 gün var böyle bir durum yaşayan oldu mu hastalık öncesi az da olsa hissederdim ama şimdi hiç yok
B
Buket ..
23 Aralık 2025 20:37
Geçmiş olsun, aynı durumu çok yaşadım hamileliğim boyunca acile 7-8 kere gitmisimdir hareket etmiyor diye. Kaç haftalık ? Sessiz bir ortamda karnınıza minik minik dokunup yoklayabilirsiniz bazen pozisyonundan ötürü hareket etmiyor gibi geliyor. Tatlı bir şeyler tüketip tekrar hareketine odaklanabilirsinjz. Karnınızı çok hafif sallayabilirsiniz
M
Menal E.
23 Aralık 2025 20:42
Cevabın için teşekkür ederim 18+1 İnan bu dediklerini defalarca kez yaptım aklıma kötüsünü getirmek istemiyorum şuanda avrupadayım burda sistem biraz ağır tr gibi rahatlıkla halledemiyorum birşeyleri sanırım yarın acile gidicem umarım kontrol ederler
D
Dilek S.
23 Aralık 2025 20:55
Merhaba.Doktorum bana eğer hareketsizlik hissedersen yemekten yirmi dakika sonra soluna yat hareket ederse sıkıntı yok demişti ve ne zaman denesem dediği gibi oldu.Bide kaç aylık gebe olduğunuza görede değişir aslında çünkü ilk aylarda çok anlaşılmıyor.
M
Menal E.
23 Aralık 2025 21:08
Cevabınız için teşekkür ederim 4. Ayın içerisindeyim ikinci gebeliğim dediğim gibi gripten önce günde bir defa da olsa hissederdim biraz beklemek istedim benekte yorgun düşmüştür uyuyor veya pozisyon farkı vardır diye ama bir hafta oldu tık yok ve şansıma burası noel resmi tatile girdi
B
Buket ..
23 Aralık 2025 21:37
Bahsettiğiniz haftalar hareketleri hissetmek için çok erken endişe etmeyin sizin fark etmediğiniz kıpırtılar oluyordur içerde , hastalıktan ötürü vücudunuz ödem tutmuşsa siz hissetmeyebilirsiniz. 22 haftalikken 4-5 gün hareketini hissetmemiştim tetanoz aşısı olmuştum ultrasonda baktıklarında bebek içerde taklalar atıyordu ama ben hissetmiyordum 😁 oradaki doktor söylemişti hastalıkta aşıda vs ödem tuttuğu için hareketler azalmış gibi hissedilir demişti tatlı bir şeyler yiyin solunuza yatıp bebeği hissetmeye çalışın ve stres yapmayın
M
Menal E.
23 Aralık 2025 21:49
İnşallah buket hanımcım iyi Dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏🏼