Gebelik Şüphesi

198 görüntüleme
R

Rabia Y. ..

28 Ocak 2026 20:18
9 aylık kızım var reglim geçti alt karın bölgemde şişkinlik hissediyorum bugün kanlı akıntı geldi regl olur muyum hamilelik belirtileri mi
B

Buket B. ..

28 Ocak 2026 20:55
Bazen yerleşme kanaması da oluyor kanın rengi ve miktarı önemli bide eğer bi şüpheniz varsa bence test alın
R

Rabia Y. ..

28 Ocak 2026 20:56
Köyde oturuyorum yollar kapalı ilçeye gitmek için kan çok az akıntıyla beraberdi ilk gebeliğimde kasık ağrım çoktu kanama da adet kanı gibi gelmişti o yüzden şimdi arada kaldım
S

Seher T.

28 Ocak 2026 21:29
Regl gününüz geçti mi
Damla B.

Damla B.

28 Ocak 2026 21:39
Doğumdan sonra 1 yıl adet düzensizliği normal kabul ediliyor. Hatta emziriyorsanız emzirme bitene kadar düzensizlik olabilir. Birkaç ay düzenli olup sonra adet olmama, az olma vs normal. Hamilelik şüpheniz varsa kesinlikle bir kan vermeniz lazım. Yerleşme kanaması da olabilir, adet başlangıcı da olabilir veya tamamen hormonal, mevsimsel de olabilir.

En kısa sürede kan verebilirseniz iyi olur ✨
Cagla K.

Cagla K.

28 Ocak 2026 21:40
Kac gunluk gecikme yasadiniz ? Bir de dogumdan sonra hic regl oldunuz mu ?
M

Meryem D.

29 Ocak 2026 00:06
Ya bende aynı şekilde bebeğim 9 aylık ve adetim gecikti hep normal düzenli adet oluyordum ama 15 gün gecikti karnımda adet ağrısı gibi ağrı hissediyorum
R

Rabia Y. ..

29 Ocak 2026 10:19
Teşekkür ederim
R

Rabia Y. ..

29 Ocak 2026 10:22

Cagla Kupeli

Kac gunluk gecikme yasadiniz ? Bir de dogumdan sonra hic regl oldunuz mu ?

Doğumdan 1 buçuk ay sonra olmaya başladım başlarda 2 ay 4 gün arayla sürekli oldum sonra 63 gün gecikti sonralarda 3 gün erken 5 gün geç olmaya devam ettim şimdi 20 gün geçti ilk gebeliğimde olduğu gibi yerleşme ağrısı yok dün ilk kez kanamalı akıntı geldi o kadar
Z

Zahide.

6 Şubat 2026 17:24

Rabia Yıldız

Doğumdan 1 buçuk ay sonra olmaya başladım başlarda 2 ay 4 gün arayla sürekli oldum sonra 63 gün gecikti sonralarda 3 gün erken 5 gün geç olmaya devam ettim şimdi 20 gün geçti ilk gebeliğimde olduğu gibi yerleşme ağrısı yok dün ilk kez kanamalı akıntı geldi o kadar

Son durumunuz nedir acaba
B

Betül ..

8 Şubat 2026 22:48
Bende aynıydı. Emzirdiğim için regl dengesizdi. Olma sanırken aynı belirtilerle hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 12 haftalığız oğlum da daha 14 aylık 😔
R

Rabia Y. ..

8 Şubat 2026 22:51

Zahide.

Son durumunuz nedir acaba

58 gün sobra regl oldum oda yine ilk birkaç gün damla damla sonrasında düzenli kanama oldu
R

Rabia Y. ..

8 Şubat 2026 22:54

Betül

Bende aynıydı. Emzirdiğim için regl dengesizdi. Olma sanırken aynı belirtilerle hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 12 haftalığız oğlum da daha 14 aylık 😔

Benim kızımda 9 aylık küçük olduğu için korkuyordum ama kabullendikten sonra da olmasaydım da ilk yıl zor olurdu sonra her şey rayına oturur diye düşünüyorum Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir