Gebelik psikolojisi

355 görüntüleme
B

Betül B. ..

29 Mayıs 2025 16:45
Sizce Hamilelik süreci nasıl ilerlemeli. Hamileliğiniz nasıl ilerledi. Olumlu yönlerini aktarırsanız Hamile arkadaşlar yararlanır
H

Hatice Ü. ..

29 Mayıs 2025 18:41
Kesinlikle stresten uzak olmalı, dengeli beslenmeli, düzenli uyumalı ve bol bol yürümeli 😌
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

29 Mayıs 2025 20:52
Doğal süreçlere uyumsuz işler yapmayın ve sabırlı olun. Uygulamamızda sürecinizi kolaylaştıracak bir çok bilgi ve aracı bulabilirsiniz. Süreç içerisinde Forumlar aracılığıyla da annelerimiz kendi deneyimlerini paylaşarak hepimize yön gösterebilir :)
M

Melike K.

30 Mayıs 2025 19:27
Sağlıklı beslenme, yürüyüş ve vitaminlerle beraber desteklediğiniz sürece harika bir tecrübe hamilelik. Ev, temizlik, yemek vs kafanıza takmamaya çalışın, inanın herkes bu süreçte evini her gün pırıl pırıl edemiyor. Mükemmel olan hiçbir insan yok bizlerde insan olduğumuza göre asla mükemmel değiliz ve mükemmel olmak zorunda da değiliz. Sizi geren, strese sokan insanlardan uzak durun. Bir bebekle beraber yepyeni bir hayata da gebe olduğunuzu unutmayın 🤭
H

Hale N. E.

31 Mayıs 2025 17:56
Bol dinlenme kendine bolca vakit ayırmalı bebeğinle güzel hayaller kurmalı ona şarkılar söylemeli benim en çok yaptığım şeydi güzel şarkılar söylemek bence hem bebek hemde sen mutlu olabiliyorsun. Kötü olan hiç bir şeyi takmamalı duymamalı. Anın tadını çokca çıkarılmalı o anlar çok özleniyor
Ç

Çağla E. ..

31 Mayıs 2025 19:17
Stresten olabildiğince uzak durmak ve riskli bir hamilelik değilse hamile pilatesi gibi hafif sporlar yapmak hem doğumu da kolaylaştırıyor ağrılar da azalıyor
İ

İrem S.

4 Haziran 2025 06:41
Stresten uzak durun bol bol dınlenın yürüyün uyuyun o 9 ay bır daha gelmıcek çünkü insan çok özlüyor o günleri sonra 🥲 ama en önemlisi cidden sınır stres olmadan relax bır hamilelik gecirmek cidden bebekte çok etkileniyor çok stresli bir hamilelik gecırdım hep sinir küpüydüm çocukta öyle oldu maalesef diyorum sırf sinir doğurmuşum 🙃
H

Hümeyra K.

5 Haziran 2025 20:34
Stresten uzak ol ♥️
Seni üzen kıran insanlardan uzak ol ♥️
Kendine vakit ayır ; yürüyüş yap, kitap oku, film izle artık neyi yapmaktan zevk alıyor isen onu yap ♥️
Sonlara doğru imkan var ise buzluk yapmanızı tavsiye ederim , bana kimse bunu söylememişti . Özellikle doğumdan sonra tek bakmak zorunda iseniz bebeğinize ( aile uzakta olanlar mesela ) yemek işini pratikleştirmek lazım . Eşim 40 gün benimleydi sağolsun , ama sonrası için insan kendide acikiyor. Emziren anne de emzirdikce yemek istiyor. Bazı şeyler i buzluğa atmak karlı oluyor. Dediğim gibi bana kimse dememişti, sonradan idrak ettim. Haftalık izin gününde, bebek uyurken boş bulduğum vakitte bişeyler attım . Mesela fasulye yıka temizle vakit alıyordu onu pişmeye hazır koydum , iki kavur su ekle afiyet olsun 🤌🏾♥️♥️♥️
Anın tadını çıkartın ve gerçekten bollbol fotoğraf video çekin zaman okdr hızlı geciyorki bir bakmissiniz bebeğiniz kucağınızda bir bakmissiniz yürüyor 🥹♥️♥️ biri demişti zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksin diye , doğruymuş 💕💕💕
D

Deniz A.

19 Haziran 2025 17:35
özellikle son aylara dogru asla bagısıklıgınızı dusurmeyın hamılelık uyuzuna yakalanıma ihtimalınız artar ve gecene kadar hayatınız maf olur
M

Melike A. ..

19 Haziran 2025 18:01
Kesinlikle yetebilirmiyim psikolojisine girmeyin zaman öyle çabuk geçiyor ki sadece fotoğraflara bakıp benim bebeğim küçücükmüş diyebiliyoruz yeri gelicek zorlanıcaz yeri gelicek ağlığcaz ama bebeklerimizin ufacık bir gülümsemesi her şeyi silip atıcak bende yeni anneyim bebeğim 4 aylık o kadar farklı bir duygu ki yaşadıkça anlıyor insan hamilelikte öyle her anı özel bol bol karnnızdaki bebişinizle konuşun 9ayda çok çabuk geçiyor sağlıklı beslenin sizi üzen moralinizi bozan insanlardan uzak durun siz suan sadece bebişinize alıcak olduğunuz alışverişin keyfini çıkarın çok heyecanlı mutlu teleşlar...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir