Gebelik Kanama

65 görüntüleme
A

Ayşenur ..

13 Nisan 2026 08:23
Merhaba. 15.haftadayım 13+4 haftada hafif kanamam olmuştu ağrısız ultrasondan baktığımızda bebek sağlıklıydı, progestana başlamıştık gün de 2 doz, kanamam iki gün lekelenme şeklinde olup kesilmişti ilk başta, fakat şimdi 1 doz ilacı içmeyi unuttum sabah koyu renk kanama geldi ilk idrarla birlikte gün içinde tekrarlamadı ertesi gün yine ilk idrarla koyu renk geldi baya koyuydu ikisi de ağrı vs hala yok. Bu durumu yaşayan var mı aramızda?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

14 Nisan 2026 08:35
Gebelikte Kanama Deneyimleri

Merhaba, gebeliğinizde kanama yaşıyorsunuz ve bu durum sizi endişelendiriyor. Öncelikle, gebelikte kanama oldukça yaygın bir durumdur ve her 4 hamilelikten 1'inde görülür. Çoğu durumda, kanama ciddi bir sorun teşkil etmez, ancak yine de doktorunuzun kontrolünden geçmeniz önemlidir.

Benzer Deneyimler

Forumda, benzer deneyimleri paylaşan birçok hamile kadın var. Bazıları, gebeliklerinin erken döneminde kanama yaşamış ve sağlıklı bir şekilde bebeklerini dünyaya getirmişler.

9. haftada kanama yaşayan ve progestan fitil kullanan bir kadın, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almış.
13. haftada kanama yaşayan ve progestan kullanan bir kadın, kanamasının kesildiğini ve bebeğinin sağlıklı olduğunu belirtmiş.

Doktorunuzun Tavsiyesi

Doktorunuz, kanamanızın nedeni hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için ultrason muayenesi yapmış ve progestan tedavisi önermiş. İlacınızı düzenli olarak almak önemlidir, çünkü bu, kanamanızın kontrol altına alınmasına ve bebeğinizin sağlığının korunmasına yardımcı olabilir.

Öneriler

1. Doktorunuzla İletişim: Kanamanızın devam etmesi veya artması durumunda doktorunuzla iletişime geçin.
2. İlaçlarınızı Düzenli Alın: Progestan ilacınızı doktorunuzun önerdiği şekilde düzenli olarak alın.
3. Dinlenin ve Stresten Kaçının: Gebelikte stresten kaçınmak önemlidir, bu nedenle dinlenmeye ve rahatlamaya özen gösterin.

Umarım, bu bilgiler sizin için yararlı olur. Geçmiş olsun.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Kanama
2. Dogum Sonrasi
3. Göbek Kanaması
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
İ

İnanç B.

14 Nisan 2026 11:41
Kahverengi leke bende de gelmişti ama doktorum ilaç başlamadı ağrın vs yok demişti sonra ağrı ile gittim hastaneye öyle progestan kullanmaya başladım arada lekenlemem oldu ama sorun olmadı kanama olmadığı sürece sorun yok diyorlar
A

Ayşenur ..

14 Nisan 2026 11:43

İnanç Bilgi

Kahverengi leke bende de gelmişti ama doktorum ilaç başlamadı ağrın vs yok demişti sonra ağrı ile gittim hastaneye öyle progestan kullanmaya başladım arada lekenlemem oldu ama sorun olmadı kanama olmadığı sürece sorun yok diyorlar

Geçmiş olsun sizede. Kaç haftalıksınız acaba hala devam ediyor mu
İ

İnanç B.

14 Nisan 2026 11:45

Ayşenur

Geçmiş olsun sizede. Kaç haftalıksınız acaba hala devam ediyor mu

İlk olduğunda 3 haftalık hamileydim 1 hafta kadar geldi leke sonra geçti arada lekelenmeler oldu doktorumuz sadece leke geldiği zaman ilişki olmasın dedi leke bittikten sonra olabilir sakınca yok dedi çok şükür bebeğimizi kucağımıza aldık 3 aylık oldu bile 🙂içiniz ferah olsun dediğim gibi kanama ve ağrı olmadıkça korkmayın ağır işler yapmayın birde
A

Ayşenur ..

14 Nisan 2026 11:48

İnanç Bilgi

İlk olduğunda 3 haftalık hamileydim 1 hafta kadar geldi leke sonra geçti arada lekelenmeler oldu doktorumuz sadece leke geldiği zaman ilişki olmasın dedi leke bittikten sonra olabilir sakınca yok dedi çok şükür bebeğimizi kucağımıza aldık 3 aylık oldu bile 🙂içiniz ferah olsun dediğim gibi kanama ve ağrı olmadıkça korkmayın ağır işler yapmayın birde

Maşallah Allah nazardan saklasın ❤️ ilk gebelik ve kanama olunca insan korkuyor, ilk haftalarda olsa bu denli korkmazdım artık büyüdü daha korkutuyor
İ

İnanç B.

14 Nisan 2026 11:49

Ayşenur

Maşallah Allah nazardan saklasın ❤️ ilk gebelik ve kanama olunca insan korkuyor, ilk haftalarda olsa bu denli korkmazdım artık büyüdü daha korkutuyor

Amin inşallah. Benimde ilk gebeliğimdi dediğiniz gibi korkuyor insan.Dediğim gibi kan şeklinde değilse korkmayın ilaçta kullanıyorsunuz içeriyi temizliyordur doktorum öyle demişti bana
A

Ayşenur ..

14 Nisan 2026 11:50

İnanç Bilgi

Amin inşallah. Benimde ilk gebeliğimdi dediğiniz gibi korkuyor insan.Dediğim gibi kan şeklinde değilse korkmayın ilaçta kullanıyorsunuz içeriyi temizliyordur doktorum öyle demişti bana

Teşekkür ederim desteğiniz için 🙃
İ

İnanç B.

14 Nisan 2026 11:52

Ayşenur

Teşekkür ederim desteğiniz için 🙃

Rica ederim 😇

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir