Gebelik

103 görüntüleme
E

Ela B.

8 Haziran 2026 23:27
ikinci bebek planları yapan bir anneyim ve ikiz bebek sahibi olmayı istiyoruz Süreci yaşayanlardan kısa tecrübelerini duymayı çok isterim gebeliğiniz doğal yollarla mı yoksa tıbbi destekle mi gerçekleşti?
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

9 Haziran 2026 00:06
Yani ikiz bebek gen alakalı bizim isteğimizke olan birşey değil aşılama ile oldum kızım 11 aylık ve 2 asla düşünmüyorum aşılama tüp bebek ile ikiz olan çok aradaşım oldu ama
H

Hatice Ö.

9 Haziran 2026 00:33
Benim doğal yolla olan tek yumurta ikizi kızlarım var şu an 22 aylıklar
E

Ela B.

9 Haziran 2026 02:16
Hatice ÖNDER
Benim doğal yolla olan tek yumurta ikizi kızlarım var şu an 22 aylıklar
Yaa masallah saglıkla büyütün planlı bir gebelik miydi dikkat ettiginiz seyler oldu mu tabi cift yumurtlama icin kullandıgınız takvıyeler falan var mıydı ?ama benım ailemde ikiz var ama nasip
E

Ela B.

9 Haziran 2026 02:17
🧸Ebru Keleş 🧸
Yani ikiz bebek gen alakalı bizim isteğimizke olan birşey değil aşılama ile oldum kızım 11 aylık ve 2 asla düşünmüyorum aşılama tüp bebek ile ikiz olan çok aradaşım oldu ama
Yaa masallah saglıkla buyutun yavrunuzu ınsallah evet ailemde ikiz var anne tarafımda cok yakınız uzak akrabada degil bu yuzden belki bir ihtimal bizi bulur

Bizde aile planlaması İle gorusmeyi dusunuyorum bakalım nasibimde ne varsa o olur zaten
H

Hatice Ö.

9 Haziran 2026 12:51
Ela Bal
Yaa masallah saglıkla büyütün planlı bir gebelik miydi dikkat ettiginiz seyler oldu mu tabi cift yumurtlama icin kullandıgınız takvıyeler falan var mıydı ?ama benım ailemde ikiz var ama nasip
Ben herhangi bir takviye kullanmadım planlı bir gebelikti 1 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamıştım, bizim ailelerde de ikiz vardı ikiz olma ihtimalini hiç düşünmemiştik istediğim birşey değildi öğrendiğimde çok şaşırmıştım ilk denememde hamile kaldım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir