Gebeliğin İlk Aylarında Yolculuk
80 görüntüleme
H
Havvanur K.
25 Temmuz 2025 09:43
Merhaba. Gebeliğin ikinci ayında uzun araç yolculuğu tehlikeli midir? Bu konuda olumlu ya da olumsuz tecrübesi olan var mı?

Merve K. ..
25 Temmuz 2025 09:50
Ben bayağı uzun bir araba yolculuğu yapmıştım ilk ayımda. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Siz yine de bir doktorunuza danışın
H
Havvanur K.
25 Temmuz 2025 09:52
Teşekkür ederim

Fatma N. Ç.
Emzirme Danışmanı
25 Temmuz 2025 10:06
Merhabalar gebeliğin 2-4 aylarında uçak yolcusu yaptım. 7. Ayda 12 saatlik bi araç yolcusu yaptım. Eğer gebeliğinizde herhangi bi sıkıntılı durum yoksa yolculuk yapmanızda sorun olmaz. Sadece uzun araç yolculuğunda dikkat etmeniz gereken max 2 aralıklarla inip yürümek olacaktır . Mutlaka inip yürüyüp yol kenarı bile olsa yürüyün tesis bulmayı beklemeyin 🙏🏻 bu şekilde bi sorun yaşamayacaksınızdır. havalar sıcak yakın dönemde yapacaksınız su tüketimidir dikkat edin tuzlu atıştırmalık bulundurmanızı öneririm yanınızda yol etkileyebilir. Şimdiden iyi yolculuklar . Hemşire ve emzirme danışmanım olarak İnstagramda bebeğinle geçirdğiö süreci paylaştığım bi hesabım var @annevehemsiree oradan takip ederek genel anne bebek bilgiler de görebilirsiniz

Fatma N. Ç.
Emzirme Danışmanı
25 Temmuz 2025 10:07
Özetle , Max 2 saat aralıklarda yürümeniz gerekir püf nokta burası
H
Havvanur K.
25 Temmuz 2025 12:02
Teşekkür ederim
R
Rumeysa K. ..
3 Ağustos 2025 13:50
28. Haftamda 10 saatlik bi araba yolculuğum oldu doktorum 2 saatte bir kısa yürüyüşler önerdi bi sıkıntı yaşamadım. İlk haftalarda da yine yolculuklarım oldu içiniz rahat olabilir.