Gaziantep de Çocuk Doktoru Arıyorum.
125 görüntüleme
E
Emine ..
26 Nisan 2026 11:27
Gerçekten ilgili ve bilgili birine ihtiyacımız var düzenli olarak gitmek icin .
N
Nagihan Ç.
26 Nisan 2026 11:43
Biz defa life hastanesinde bulunan Ahmet Onur Yiğit e gittik 1-2 defa memnun kaldık.Bu doktoru araştırın isterseniz.
E
Emine ..
26 Nisan 2026 11:47
Teşekkür ederim araştıracağım başka önerilerede açığım lütfen memnun kaldığınız doktorları yazın
N
Nurdan H.
26 Nisan 2026 12:29
bizde Defalife Mehmet Aksoydan memnunuz
G
Gizem
26 Nisan 2026 20:37
Bizim doktorumuz da Medical de Mehmet Erkan Altuncu 8 aydır oraya gidiyoruz gayet memnunuz hiç gereksiz laf kalabalığına girmiyor gereksiz yere hastaneye çağırmıyor ( bu bizim için çok önemliydi) mesaj gönderip soru soruyorsun mesai saatleri içerisindeyse dönüş yapıyor verdiği tedavileri işe yarıyor yani biz çok memnunuz
G
Gizem
26 Nisan 2026 21:00
Aynı sistem bizde de vardı live da mert çakır. Kızımın sağlık sigortası varken ilk bir sene boyunca max 2 ayda bir muayene çağırdı. Hasta olduğunda yada ihtiyacımız olduğunda mesajla hallediyorduk. Ufak tefek şeyleri. Sağlık sigortamız sene dolmadan bitti gecen ay. Kızıma mama yazdırmam gerekiyordu Sağlık ocağında sistem yoktu. Doktorundan rica ettim bana 10 gün icinde hastane girişimiz olmadığı için mamayi yapamayacağını dilersem babasının gelip kayıt açtırmasi gerektiğini söyledi. Ki ben normalde cok yazan rahatsız eden biri bile değildim. Ve bir sene içinde 9 kere felan gitmişizdir boş yere bende rahatsız oldum o yüzden değiştirmek istiyorum sizce kurutu mu yapıyorum. Yoksa haklı miyim
G
Gizem
26 Nisan 2026 21:04
Ama daha önceleri yazmıştı kızım hastalandığında yeni bir şey mi yada başınıza böyle bir şey geldi mi her ilaç yazdırdığınizda 10 gün içinde kayıt artırmış mıydınız? Sadece prosedür mü değil mi emin olmak istiyorum.
E
Emine ..
26 Nisan 2026 21:05
Anladım ilginiz için teşekkür ederim
Yükleniyor...