Gaz ve Uyku Problemi
58 görüntüleme
Ü
Ümran B.
25 Ağustos 2025 03:44
Oğlum 5 aylık 1 haftadır meme reddi yaşıyoruz namayla destekliyorum. Dün akşam ilk kez 120 cc mama içti ve sonrasında uyumadı sürekli ağladı gece boyu böyleydik gaz yaptı sanırım Sma optipro kullanıyorum önerileriniz varsa lütfen yazın. Sabaha kadar ağladı durmadı kendimi çok çaresiz ve kötü hissediyorum🤦♀️Çocuğum doğdu doğalı 2 ay rahat uyudu geceleri sonrası hep gaz,gaz yapacak bir şey de yemiyorum 🤦♀️
C
Ceren E. Ç. ..
25 Ağustos 2025 05:13
Merhaba , benim bebeğim 4 haftalık, anne sütü az olduğu için mama takviyesi ile gidiyoruz doktor kontrolünde. İlk haftalarda SMA optipro kullandık , bir ara 5 6 gün kakasını yapamadı , hem kabızlık gibi hem de gaz sancısı hibi bir huzursuzluğu vardı. Doktorumuza danıstigimizda SMA comfort ya da Aptamil comformill denememizi önerdi. SMA comfort a geçtik. daha rahatız şu an. Siz de bir danışıp comfort çeşidine geçebilirsiniz isterseniz. Umarım tez zamanda geçer gaz sancıları 🙏🏻
D
Duygu E.
25 Ağustos 2025 09:35
5 aylık bir bebekte gaz sancısı pek beklenen bir şey değil aslında doktorunuza bir danışın bence altında yatan alerjik bir durum olabilir bağırsakları rahatsız eden gaz olduğuna eminseniz eğer belki diş sancısı çekiyordur ama siz gaz olduğunu düşünüyorsunuzdur değerlendirmek gerekir, mama olarak da ben bebeğimde HİPP comfort kullanıyorum sindirimi kolay kabızlıkta yapmıyor memnunuz baya
Ü
Ümran B.
25 Ağustos 2025 09:48
Ceren Hanım teşekkür ederim,ilk doğduğundada sma optipro kullanıyorduk bir sorun yaşamamıştık,4 gündürde yaşamıyoduk 30,60,90 cc verdiğimde ama biranda 150 cc içtiği için olabileceğini düşündük. Doktorumuzada bir soracağım 🥲🥲
Ü
Ümran B.
25 Ağustos 2025 09:49
Duygu Hanım ıkınıyor alt gazını çıkartamıyor çıkartıncada rahatlıyordu gece boyu. Doğru diyorsunuz belki diş sancısıda buna eklenmiş olabilir,teşekkür ediyorumm.
D
Duygu E.
25 Ağustos 2025 10:03
O zaman dediğiniz gibi biranda çok yüksek cc içtiği için midesine dokundu, üç aylıkken bende bebeğimde yaşamıştım bu durumu aniden fazla mama içince çok sıkıntı çekmişti