Gaz ve Uyku

112 görüntüleme
Y

Yiğit A.

8 Temmuz 2026 22:26
Merhaba bebeğimiz 48 günlük inanılmaz bir gaz sancısı var bu yüzden gündüz uykuları yok denecek kadar az geceleri ise bölük pörçük yani toplam gün bazında maksimum 6 ile 8 saat arasında uykusu var bu durum huzursuzluk yaratıyor biz de endişeleniyoruz neden olabilir ne yapmalıyız bu kadar uykusuz kalması normal mi
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
8 Temmuz 2026 22:40
Merhaba, 48 günlük bebekler genelde 2 aya kadar toplam 17-19 saat uyku yaparlar benim bebeğim çok uyurdu endişelenirdim oradan biliyorum. Eğer aç değilse gaz sancısından sebep huzursuz ve uyuyamıyor olabilir. I love you masajına bir bakın çok iyi geliyor, bacakları pedal çevirir gibi yapmak ve benim bebeğimde gaz olduğunda yaptığım ona en iyi gelen ise bebeğimi kucağıma alıp dik pozisyonda tutar ayaklarını karnına doğru toplayıp popoya 2-3 dakika pat par yapardım. Tabi öncelikli olarak gaz olmaması için ise her beslenme sonra gazının bağırsaklara inmeden ağzından çıkması için sırtına pat pat yapardım.
A

Aleyna

8 Temmuz 2026 22:41
Kızımda 5 ay boyunca gaz problemi yaşadık neler yaptık gaz damlaları kimyonlar vs. Sadece gaz masajı işe yarıyordu [5.ayın](5.ayın) sonunda kendiliğinden geçti başka hiç bir şey fayda etmedi. Geceli gündüzlü kucakta uyuttuk asla yatmadı 5 dk uyumazdı. Allah yardımcınız olsun zor bir süreç. Gazını çıkartmadan asla yatırmayın ve gaz masajı izleyin devamlı yapın.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir