Gaz ve Masaj Yağı

111 görüntüleme
G

Gülsüm S.

21 Haziran 2025 05:14
Bebeğim 40 günlük gaz problemi var uykusunda sürekli ıkımıyor ıkınırken uyanıyor doğduğundan beri bacak egzersizi ile karnına hafif bastırarak gaz ve kakası yaptırıyorum. Sab simplex 4*10 damla ve forbiome probiyotik kullanıyoduk sab simplexi bıraktıknurse harveye başladık biraz düzeldi doktor probiyotik olarak da velavit önerdi iki üç gündür de onu kullanıyoruz ama tamamen bi iyileşme yok özellikle sabah 5 de ıkınmaya başlıyor kendi haline bırakınca 7 de anca gazını çıkarabiliyor instagramda clinikid diye bir masaj yağı var gaz için onu önerir misiniz güvenilir mi bilemedim deneyen var mı
T

Tuba Ö.

22 Haziran 2025 19:45
Çok bir faydasını görmedim açıkcası diğer masaj yağları da aynı işlevi görüyor
E

Esra G.

22 Haziran 2025 19:56
Aynen bende kullandım clinikid abartildigi gibi değil bizde cok etkisi olmadı
Ü

Ülkü B. Y.

22 Haziran 2025 20:18
Ben çok faydasını görmüştüm, losyonla da masaj yaptım ama clinikid gibi gaz çıkarmasına yardımcı olmadı bizde
Aslıhan S.

Aslıhan S.

22 Haziran 2025 20:27
Ben de alıp kullananlardanım öyle mucizevi bir şey değil kesinlikle. Ben masaj yağı olarak kullanıyordum. Bence hiç almayın onun yerine neyin gaz yaptığını bulmaya çalışın.
G

Gülsüm S.

22 Haziran 2025 21:07
Teşekkür ederim hepinize hanımlar
E

Ebru O.

22 Haziran 2025 21:16
Clinikid den ben çok memnun kaldım benim oğlumun da gaz problemi vardı sab simplex de kullandım nurse harvey de forbio me de fakat bunları kullanınca çocuğa daha çok dışardan müdahale edip zorluyormuş gibi kaka yapması için sürekli öyle bir ağlamak bağırmak ortalığı ayağa kaldırırcasına gazını çıkarana kadar yani bana mantıksız gelmeye başladı bıraktım . Şans verdim o markaya ve geldi 1 sini nerdeyse bitirdik 2/ sine devam ederken kesildi gaz problemimiz o masaj yağıyla karnına dairesel şeklinde zaten( roll on olarak yapmışlar ucunu ) uyguladım bide gaz masajı videosu izledim ona göre yaptım hareketleri öyle faydasını gördüm hatta hastalık dönemlerinde ayak tabanına da sürdüm çorap giydirdim onun da faydasını gördüm . Benim favori ürünüm olmuştu gaz konusunda
D

Dilan Ç. ..

22 Haziran 2025 21:27
Her türlü gaz damlasını denemiş biri olarak söylüyorum kesinlikle hiçbir işe yaramıyolar. Sancıyı erteliyolar sadece. Sancı olmayınca da çocuk gazı çıkarmayı öğrenemiyor. Süt ve yoğurt yemeyi kesin, meyveleri bi süre çiğ tüketmeyin gerekirse haşlayın veya kuru meyve yiyin. Bol masaj yapın özellikle 'I love you' masajını deneyin. 1 hafta-10 gün içinde farkı anlayacaksınız. 1 aydır bunları yaptık ve artık gaz damlası kullanmıyoruz bile 1 hafta oldu bırakalı. Probiyotik kullanıyoruz çünkü yoğun bakım geçmişimiz var anca toparlanıyor antibiyotikten sonra. Şimdi her uyandığında masaj yapıyorum. Bazen ıkınıyor ama masajla yarım saat geçmeden gazını kendi çıkarmayı öğrendi. Henüz 2 buçuk aylık ve ıkınmaktan uyuyamayan bi çocuktu
Esra D.

Esra D.

22 Haziran 2025 21:27
Merhabalar Gülsüm hnm gaz konusundan o kadar sıkıntı yaşadım ki ilk 3 ay her akşam kesintsiz kızımla beraber bende ağladım lohusa halleri :) neler denedim neler yaptımsa fayda göremedim 3. Ayda şıp diye kesildi. Osman hocam damla vs önermiyor pek sorun neyse onu bulup üzerine ilerleyin diyor ama sorun gaz ve asla çıkmak bilmiyordu. Her besleme sonrası sırt sıvazlama, herhangi bi masaj yağıyla masaj. Ve emziriyorsanız gün içersinde bir çay bardağı sıcak suya kimyon çayı yaptım kendim tükettim. Az da olsa kimyondan fayda gördüm diyebilirim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir