Gaz ve Kakasının Kötü Kokması Sorun Mudur?

106 görüntüleme
B

Beyza Ö.

15 Şubat 2026 22:38
iyi akşamlar bebeğim 70günlük doğduğundan beri hergün kakasını yaptı hiç yapmadığı olmadı ama aynı zamanda her zaman kakasıda gazı da kötü kokuyordu ben normal olarak görüyordum ama burda kakası kötü kokuyor gibi şeyler görünce bu bir sorun mu diye düşünmeye başladım. Sadece anne sütü alıyor kakası sarı cıvık oluyor genelde bilgisi olan var mı
B

Büşra K. ..

15 Şubat 2026 22:39
Beyza Hanım kötü derken ekşimsi bir koku mu
B

Beyza Ö.

15 Şubat 2026 22:41

Büşra Kılıçaslan

Beyza Hanım kötü derken ekşimsi bir koku mu

Büşra hanım ekşimsi diyemem ama kokuyor yani ben dışardan kötü kokusunu alabiliyorum gazında kakasının da ve dediğim gibi hep bu şekilde
B

Büşra K. ..

15 Şubat 2026 22:45
Bizde ekşimsi bir koku var da o yüzden sordum yani alerji ile alakalı mı acaba ya da kaka bu kokar mı diyelim 😅
B

Beyza Ö.

15 Şubat 2026 22:47

Büşra Kılıçaslan

Bizde ekşimsi bir koku var da o yüzden sordum yani alerji ile alakalı mı acaba ya da kaka bu kokar mı diyelim 

Evet bizde ooo oğlum naptın ya diye şaka yapıyorduk ama kötü kokulu olmasının problem olacağını düşünmemiştim sonuçta kaka yani
B

Büşra K. ..

15 Şubat 2026 22:51

Beyza Özçelik

Evet bizde ooo oğlum naptın ya diye şaka yapıyorduk ama kötü kokulu olmasının problem olacağını düşünmemiştim sonuçta kaka yani

Evet ben de hiç düşünmemiştim konu ile ilgili bir bilgim yok hatta şu an sizden öğrendim illa ki bilen biri yazar
B

Beyza Ö.

15 Şubat 2026 22:52

Büşra Kılıçaslan

Evet ben de hiç düşünmemiştim konu ile ilgili bir bilgim yok hatta şu an sizden öğrendim illa ki bilen biri yazar

Umarım bekleyelim
İlsu O. K.

İlsu O. K.

15 Şubat 2026 23:33
Beyza Hanım Merhaba; kakanın çiçek gibi kokmasını ya da kokmamasını sanırım beklemiyoruzdur 😊 Anne sütü alan bebeklerin kakasında hafif ekşimsi bir koku olabiliyor. Sarı hardal tonları, yeşilimsi tonlar normal kabul edilir. Kakanın dokusunda bir anormallik yoksa ishal ya da kabız durumu gibi sorun yoktur cıvıklıkta olabilir normal. Katı gıda dönemine kadar muhtemelen böyle olur sonra değişiyor.
B

Beyza Ö.

15 Şubat 2026 23:39

İlsu Olcahan Kantarcılar

Beyza Hanım Merhaba; kakanın çiçek gibi kokmasını ya da kokmamasını sanırım beklemiyoruzdur  Anne sütü alan bebeklerin kakasında hafif ekşimsi bir koku olabiliyor. Sarı hardal tonları, yeşilimsi tonlar normal kabul edilir. Kakanın dokusunda bir anormallik yoksa ishal ya da kabız durumu gibi sorun yoktur cıvıklıkta olabilir normal. Katı gıda dönemine kadar muhtemelen böyle olur sonra değişiyor.

Evet İlsu hanım tabiki bende güzel kokmasını beklemedim dediğim gibi kokusu hakkında espri yapıp geçiyorduk ama bebeğimin kakası kokmuyordu kötü kokmaya başladı gibi yazıları görünce sorgulamaya başladım ister istemez. Teşekkür ederim yanıtınız için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir