Gaz Sorunu

53 görüntüleme
A

Ayşe B.

1 Nisan 2026 21:26
2.5 aylık bebeğim var karnı aşırı derecede şiş. Zaman zaman kendisi de gazını çıkarıyor ama ona rağmen ciddi derecede gazı var ve 3 4 günde bir kaka yapıyor kabız gibi bazen de normal. Relaktaz ve sab simplex denedik ama fayda etmedi gibi. Başka önerileriniz olursa sevinirim 🤍

Emzirmiyorum. Medikal mama kullanıyoruz. Neocat
M

Meliha T.

1 Nisan 2026 21:30
Emziriyorsanız taneli kimyonlar satılıyor aktarlar her gün bir fincan demleyip için
A

Ayşe B.

1 Nisan 2026 21:30
Meliha Taşdemir
Emziriyorsanız taneli kimyonlar satılıyor aktarlar her gün bir fincan demleyip için
Maalesef süt alerjisi olduğu için emzirmiyorum. Sadece medikal mama alıyor
M

Meliha T.

1 Nisan 2026 21:33
Ayşe Bedel
Maalesef süt alerjisi olduğu için emzirmiyorum. Sadece medikal mama alıyor
Elma yağı diye bir şey var duydunuz mu bilmiyorum ben bodrumda yaşıyorum burada bir teyze kendi yapıyor doğal biz onu kullandık ayaklarının altına sürüyoruz hafif masajla çok iyi geliyor eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum bir bakın isterseniz
A

Ayşe B.

1 Nisan 2026 21:33
Meliha Taşdemir
Elma yağı diye bir şey var duydunuz mu bilmiyorum ben bodrumda yaşıyorum burada bir teyze kendi yapıyor doğal biz onu kullandık ayaklarının altına sürüyoruz hafif masajla çok iyi geliyor eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum bir bakın isterseniz
Hemen araştırıyorum çok teşekkür ederim 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir