Gaz Sorunu

49 görüntüleme
S

Sultan Ö. E.

Premium Üye
1 Nisan 2026 18:34
45 günlük bebeğim. Her emzirmeden sonra gaz çıkartmaya çalışıyorum ama geceleri özellikle derin uykudayken gazını çıkartamıyorum. Bu seferde gece gaz sancısından uykusunda kıvranıyor sürekli huzursuz. Ne yapmalıyım?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
1 Nisan 2026 18:35
Bebeğin 45 günlük ve emzirmeden sonra gaz çıkartamaması, özellikle geceleri huzursuz olmasına neden oluyorsa, bazı yöntemler denemek isteyebilirsin.

Bebeğinizi emzirirken dik bir pozisyonda beslemeyi dene. Bu, hava yutmamasını sağlayabilir.
Emzirme sırasında ve sonrasında bebeği gaz çıkartmak için birkaç yöntem dene:
1. Bebeği kucağında dik oturt.
2. Bebeği omzuna yasla.
3. Bebeği yüz üstü yatır.
Bebeğinizin gaz sancısını hafifletmek için, ılık bir bez veya uyku tulumu kullanmayı dene.
Bebeği yatmadan önce, kısa bir süre dik pozisyonda tutarak gazını çıkartmaya çalış
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
S

Sultan Ö. E.

Premium Üye
1 Nisan 2026 18:39
Ai Asistan
Bebeğin 45 günlük ve emzirmeden sonra gaz çıkartamaması, özellikle geceleri huzursuz olmasına neden oluyorsa, bazı yöntemler denemek isteyebilirsin.

Bebeğinizi emzirirken dik bir pozisyonda beslemeyi dene. Bu, hava yutmamasını sağlayabilir.
Emzirme sırasında ve sonrasında bebeği gaz çıkartmak için birkaç yöntem dene:
1. Bebeği kucağında dik oturt.
2. Bebeği omzuna yasla.
3. Bebeği yüz üstü yatır.
Bebeğinizin gaz sancısını hafifletmek için, ılık bir bez veya uyku tulumu kullanmayı dene.
Bebeği yatmadan önce, kısa bir süre dik pozisyonda tutarak gazını çıkartmaya çalış
Sadece anne sütü alıyor. Dik pozisyonda nasıl besleyebilirim? Dik pozisyonda gazını çıkartmaya çalışıyorum fakat derin uykuda olduğu için çıkmıyor. Derin uykudan uyanırsa da geri uyumuyor.
T

Tuğba G.

Premium Üye
1 Nisan 2026 19:52
Kiraz çekirdekli patik ya da o tip bir şey varsa ısıtıp ayağına koyabilirsiniz. Ya da bir havluyu tülbenti ılık şekilde karnına sarabilirsiniz. Benim bebeğim 2 buçuk aylık çok gazlı gece çıkaramıyorum ben de uyuduğu için o şekilde biraz rahatlatıyor.
S

Sultan Ö. E.

Premium Üye
1 Nisan 2026 19:53
Tuğba Gültekin
Kiraz çekirdekli patik ya da o tip bir şey varsa ısıtıp ayağına koyabilirsiniz. Ya da bir havluyu tülbenti ılık şekilde karnına sarabilirsiniz. Benim bebeğim 2 buçuk aylık çok gazlı gece çıkaramıyorum ben de uyuduğu için o şekilde biraz rahatlatıyor.
Teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir