Gaz Sorunu
78 görüntüleme
E
Ebru İ.
29 Mart 2026 22:09
Merhabalar bebeğim 4,5 aylık. Sadece anne sütü ile besleniyor. Emme sonrası sırtını sıvazlıyorum ve üstten gazını çıkartıyor. Gün içinde bol bol gaz ve kaka da yapıyor. Lakin geceleri ağlıyor ve kendini kastığı için gazını çıkartamıyor. Bu sürecin bir sonu var mı? Gaz sorunu ne zaman biter ?

Latife K.
29 Mart 2026 23:34
Yavaş yavaş azalıyor. Ama şöyle söyliyim oğlum 14 aylık gece gazı oluyor karnını asagıya doğru indiriyorum ve çıkıyor o da uyuyor😄gündüz sıkıntı olmuyor ama gece cıkaramadıkca bacağını kaldırıyor ben yardımcı oluyorum😄ama ilk dönem kadar zorlu bir süreç değil. Şöyle düşünmek lazım yeri geliyor yetişkinler bile zorlanıyor gazdan yani o yüzden ilerleyen sürelerde de olabiliyor
E
Ebru İ.
31 Mart 2026 18:44
Yavaş yavaş azalıyor. Ama şöyle söyliyim oğlum 14 aylık gece gazı oluyor karnını asagıya doğru indiriyorum ve çıkıyor o da uyuyor😄gündüz sıkıntı olmuyor ama gece cıkaramadıkca bacağını kaldırıyor ben yardımcı oluyorum😄ama ilk dönem kadar zorlu bir süreç değil. Şöyle düşünmek lazım yeri geliyor yetişkinler bile zorlanıyor gazdan yani o yüzden ilerleyen sürelerde de olabiliyor

Latife K.
31 Mart 2026 18:45
Karnını nasıl aşağıya indiriyorsunuz
E
Ebru İ.
31 Mart 2026 20:54
Saat yönünde döndürüyorum sonra elimi asagıya doğru indiriyorum karnından bunu demek istedim yanlış anlattım sanırım 😄

Latife K.
1 Nisan 2026 00:59
Anladım çok teşekkür ediyorum :) geçiyor değil mi bu günler
E
Ebru İ.
3 Nisan 2026 22:19
Geçiyor. Hem de o zorlu yoldan geçmemişiz gibi oluyor. Suan yenidoğan dönemi hatırlamıyorum bile. Zaten adapte oluyoruz. O hengamenin içinde aslında çabucak bitmiş oluyor. Büyüdükçe daha zevkli ama bunu söyleyebilirim. Zordan ziyade daha kolay. Oturuyor, emekliyor, yürüyor, anlıyor, konuşuyor. İnanın çok güzel sabredin ve zamanın geri gelmeyeceğini bilerek anda kalmaya bakın 🌸💖
Yükleniyor...