Gaz Sorunu
124 görüntüleme
Z
Zeynep A.
18 Aralık 2025 11:11
Bebegım 2 aylık erkek gazını sureklı cıkarıyorum ama hala devam edıyor herseyı denedım aklınıza gelebılcek damlarlar ılık duş masaj faydası olmuyor ne yapmalıyım
R
Rabia B.
18 Aralık 2025 11:23
Probiyotik kullanmıştık biz gaz damlasıyla beraber rahatlamıştı,3,5 aylıkken de kendi çıkartmaya başladı sonrasında
G
Gdkmc
18 Aralık 2025 11:44
Emziriyprsanız yiyeceklerin içine kimyon ya da kimyonlu su içip gazı azaltabilirsiniz
E
Eliff
18 Aralık 2025 12:18
Yediklerinizede dikkat edin
B
Büşra K.
18 Aralık 2025 17:51
Bizde aynı sorunları yaşıyoruz, gaz için karnına ayak altına sırtına sürmek için bitkisel içerikli rolon şeklinde yağ var dört beş kez onu sürüyorum gaz damlası ve probiyotik kullanıyorum aynı saatlerde olmasına dikkat ediyorum gün içerisinde masaj be hareketsiz bırakmıyorum bu şekilde biraz rahatlama gördüm ama tamame geçmedi. Birde bi fincan kimyon çayı içiyorum
Z
Zeynep A.
18 Aralık 2025 18:02
Probıyotik ve kımyonu gaz damlasını kullandım bır fayda goremedım 8 hafta atagı olabılırmı yasayan varmı
B
Büşra C. C.
18 Aralık 2025 18:32
Gaza gerçekten beklemekten başka çözüm yok sanıyorum ki her şeyi denedim rahatlatmıyor
A
Alara K.
18 Aralık 2025 18:44
8 hafta atagi agir geciyor tabi ki olabilir biz mahfolduk ne uyudu ne gaz cikardi. Gobek fitigi oldum o donem kucaktatasimaktan, ama guzel haber ki geciyor. Hele de gaz cikarabiliyorsa. Beklentinizi hemen gececek gibitutmayin, yediklerinize dikkat etmeye devam edin. Atak gecince rahatlayacak. Su an hem gaz hem atak var . Sonraki atak da yorucu oluyor ama 8 cok baska
Z
Zeynep A.
20 Aralık 2025 06:35
2 gun boyunca benımde sadece kucak istedı memedd ağladı ılık duş aldırıp masaj yaptım bol bol cok sukur ki geçti mamayıda kestım bit çok mama denedım hepsı gaz yaptı
S
Seren A.
20 Aralık 2025 17:36
Vicol gaz damlası ve maflor probiyotik aynı anda kullandık gerçekten iyi geldi siz de sürekli kimyon atın yemeklere rezene için ayrıca bu kiraz çekirdekli sıcak su torbası ve ayak patiği var ben onları da ısıtıp koyuyordum çok körü olunca biraz iyi geliyordu ama bir sürü damla deneyen biri olarak bu ikisi çok iyi gelmişti