Gaz Sorunu

84 görüntüleme
Z

Zehra Ç.

16 Temmuz 2025 22:01
Bebeğim geceleri acıktığında kıpırdanıyor aranıyor sağa sola çeviriyor kafasını hemen emziriyorum ve memede uyumaya devam ediyor, ancak gazı uyurken çıkmıyor her ne kadar uğraşsamda ben de uykusundan uyandırıp gazını çıkarmaya kıyamıyorum nasıl yapmalı
K

Kübra A. ..

16 Temmuz 2025 22:06
Merhaba, gaz dediğiniz ağızdan çıkarılan gaz ise hiçbir şey yapmayı önermiyor doktorlar. Emerken uyuduktan sonra gazı için tekrar uyandırmaya gerek olmadığını söylemişti doktorumuz
Z

Zehra Ç.

16 Temmuz 2025 22:09
Evet ağızdan çıkan gaz her emmeden sonra hem ağızdan hem alttan gaz çıkışı olmalı demişti doğum yaptığım hastanedeki hemşireler ama söyledikleri gibi her seferinde ağızdan olmuyor. Gece uyurken hiç olmuyor neredeyse. Kusar diye korkuyorum.
Yeter O. .

Yeter O. ..

22 Temmuz 2025 20:54
Zehra hanım merhaba benim de kızım öyle gaz çıkmıyor iki üç gündür böyle alttan iyi ama ağızdan çıkmıyor özellikle gece yarım saat uğraşıyorum yine çıkmıyor yatağa koyuyorum çaresizce
Yasemin İ. K.

Yasemin İ. K.

22 Temmuz 2025 22:28
Bebeğinizin ayına göre ve gaz sancısı çekip çekmemesine göre değişir ne yapacağınız. En az 4.aya kadar mide gazı çıkarılması öneriliyor ama bebeğinizde bağırsak gazı çıkarmada sorun yoksa veya reflüsü yoksa, mide gazı çıkmadığı için uyurken kusma huzursuzluk gibi durumlar olmuyorsa genelde sorun olmaz diyor doktorlar. Ancak bunlar varsa uyandırıp gazını çıkarmalısınız ne yazık ki

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir