Gaz Sorunu

48 görüntüleme
S

Songül A. ..

26 Haziran 2025 14:33
Merhabalar hocam Bebeğim şu anda 48 günlük 3 haftamızdan itibaren doktorumuz gaz sorunu için bize Probiyotik Damla verdi ve Günde 4 damla kullanılmamız gerektiğini söyledi 1 ay sonunda başka bir yeni doğan doktoru karnını taş gibi olduğunu gördüğü için Metsil verdi kendisi ıkınarak çıkarabiliyor. Bu yüzden daha yoğun bir ihtiyaç duyulduğu bir anda verilmesi gerektiğini söyledi. bebeğim gazını kendisi çıkartıyor fakat 3 saat 4 saat kıvranıyor karnı taş gibi oluyor huzursuz geçiriyor bu sürece ve uykulardan uyanıyor böyle olduğu için 2 haftadır günde 4 damla metsil iki damla Probiyotik damla veriyorum metsile başladığımdan beri bebeğim daha huzurlu odaklanma süresi arttı ana kucağında durma süresi arttı daha az kıvranıyor artık bu şekilde uygulamaya sizce devam etmem doğru olur mu?
S

Seda K.

11 Temmuz 2025 18:43
Merhaba. Benim kızım şuan 17 aylık bizde yeni doğan dönemde aynı sorunları yaşadık. Karnı aşırı sert ve şişti. Gürültülü kaka yapıyordu. 1 aylık kontrolde doktorumuz laktoz intöleransı teşhisi koydu. RELACTAZ damla ya başladık emzirdiğim için bende hiç bir süt ürünü tüketmedim. Sonra hiç bir gaz sorunu kalmadı. Kullandığınız damlanın içeriği biraz ağır doz olarak doktorunuzla mutlaka istişare yapın. Gaz damlaları genel olarak hiç bir etkisi yok.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir