Gaz Sıkıştırması

60 görüntüleme
D

Damla E.

12 Aralık 2025 07:59
Hocam Bebeğim 17 aylık şimdiye kadar hiç olmamıştı . Son 1 haftadır gaz sancısı çekiyoruz . Gündüz hiç bir sorunumuz yok gazını çıkartıyor keyfi yerinde . Ama gece olunca kıvranıyor karnı kas katı kesiliyor . Ultrasonda bağırsakta gaz görünüyor denildi ama tedavi amaçlı hiç bişey yapılmadı .ne yapabilirim bebeğim hiç uyumuyor ağrıdan .
E

Ezgi G.

12 Aralık 2025 08:00
bence sebebini bulmak gerekir, üşütüyor yada bağırsağına gaz yapacak bir besin olabilir mi
S

Serfinaz K.

12 Aralık 2025 08:02
Sıcak su torbası karnına koyun yada sıcak tutabilecek bişeyi çok ısıtıp karjına koyun rahatlatır
D

Damla E.

12 Aralık 2025 08:03
Doktorda üşüttüğü üzerine yorum yaptı ama her yolu denedim sıcak su torbası havlu ısıtıp koydum inşaAllah geçer. Başka bişey olması beni korkutuyor
R

Rukiye Ş.

14 Aralık 2025 05:42
9 aylık bebeğimde aynı durumu yaşadı alerji testi yapıldı temiz çıktı çok şükür gastroentorolojiye götürdüm tibudat diye bi şurup verdi onu kullanmaya başladım ve bebeğim rahatladı ayrıca günde bi defa rezene kimyon papatya çayı yapıp sulandırıp uyumadan 1 saat önce bi şırınga içiriyorum çok şükür faydasını gördüm belki sizde de işe yarar
D

Damla E.

14 Aralık 2025 16:16
Bende bi deneyim çok teşekkür ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir