Gaz Sıkışması
49 görüntüleme
İ
İrem Y.
18 Ağustos 2025 10:13
11.5 aylık oğlum hala gazını çıkarmada güçlük çekiyor. Öksürerek veya ıkınarak gazını çıkarabiliyor. Bazende rahatlıkla çıkarabiliyor. Özellikle gece uykularında gazı olduğu için ağlayarak uyanıyor ve her uyandığında emmek istiyor. 1.5-2 saatte bir uyanıp emmek istiyor. Başka bir destekle uykuya döndüremiyorum.

Fadile B.
18 Ağustos 2025 10:39
Öncelikle Bebeğinize gaz yapan ana etmeni bulun ek gıdaya geçtiyse 7'ye bir şey mi dokunuyor Çok fazla gaz yapıyor maması veya sütümü yapıyor Bunu iyice çözün alttaki Nedeni yok edince emin olun rahatlayacaksınız
İ
İrem Y.
18 Ağustos 2025 10:43
özellikle gaz yapan ürünleri vermemeye çalışıyorum doğduğundan beri emiyor zaten acaba kendi sütüm mü gaz yapıyor çok sıkta emmek istiyor mama da kullandım ama biberon tutmak istemiyor sadece aklı fikri meme de.

Fadile B.
18 Ağustos 2025 19:12
Bol bol emdirin bana nasip olmadı malesef çok denedim 2 kere emmiştş o kadar güzel bir his ruhum ona akıyordu sanki mama çok gaz yapıyor bebekler sindiremiyo o yüzden sütünüz çoksa mama vermeyin bol bol kimyon rezene çayı için mamsel gaz çayı var eczanede satılan o kadar güzel geliyor ki deneyin bence
İ
İrem Y.
18 Ağustos 2025 19:16
mamayı zaten reddetti hiç vermedim mamseli de çok duydum ama almadım yarın ilk iş onu alıcam bebeğe de kullanılıyor dimi hem anne hem bebek kullanabiliyor diye okumuştum ama