Gaz Sancısı

87 görüntüleme
S

Sümeyye Y.

9 Ocak 2026 18:45
Bebeğim 2 aylık, gaz sancısı bazen çokfazla oluyor bundan dolayı bazen emmiyor,gaz damlası kullanıyorum ama yine de var. Ekstra ne yapmam lazım ya da ne yiyip yememem lazım
M

Merdo ..

9 Ocak 2026 18:55
Love masajı var onu yapabilirsiniz. Ayağının altına masaj yağı ile masaj yapın. Mercimek, kuru fasulye, nohut, karnıbahar yemeyin. Ben kimyon çayı içiyorum. Tohum şeklinde kullanıyorum faydasını gördüm
S

Seyma S.

9 Ocak 2026 20:11
Gaz damlasi bazen durumu daha kotulestirebilir bi kac gun kesip bakin. Dvitamini damlasini da baska bir marka deneyin bazilari bazi bebeklere cok gaz yapiyor.mutlaka her beslenmeden sonra gazini cikarin.bebek ve sizin sindirim sisteminiz ayri ayri oldugu icin sizin yediklerinizle pek alakasi yok bebeginizin alerjisi yoksa
Yeter O. .

Yeter O. ..

9 Ocak 2026 20:28
Metsil gaz damlası kullanıyordum ben çok iyi geliyordu kızıma sizde gazinı mutlaka çıkarın gece yarım saat yada 20 dakika gaz çıkartmayla uğraşıyordum anlıyorum sizi çok zor
D

Damla A. A.

9 Ocak 2026 22:03
Benimde bebeğim iki aylık gazdan uyuyamıyorduk bir sürü gaz damlası denedim sab simplex nutrigen ve Mommy bliss düzenli kullandığım halde bebeğim gazını çıkaramayıp sürekli ağlıyor ıkınıyordu kullandığım halde böyleyse kullanmayayım dedim kestim ve gazını kendi kendine çıkarmaya başladı gaz damlaları daha kötü yapabiliyor sizde vermemeyi deneyin birde d vitamini sun dex kullanıyorduk wellcare ile değiştirdik bilmiyorum D vitamininden de oluyormu herşeyi deniyoruz hala gazlı ama daha rahat
S

Seyma S.

9 Ocak 2026 22:40
Ayni sekilde ben de ocean d vitten wellcare e gectim gazi azaldi
N

Nisa B. ..

10 Ocak 2026 18:48
Benim bebeğim de çok gazlı maalesef sab simplex damla kullanıyoruz yanına da probiyotik damla verdi doktorum ismi trubiotic o da rahatlattı ve d vitamini ocean ve devit 3 denedik ikisi de gaz yaptı bıraktık şimdilik tekrar değişecek ama hangisine geçeriz bilmiyorum doktorunuza sorun isterseniz probiyotik kullanımını belki fayda olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir