Gaz Sancısı
100 görüntüleme
N
Naşide Ö. ..
17 Aralık 2025 04:36
Bebeğim3 ay 20 günlük doktorumuzun önerisiyle üçüncü haftadan itibaren enterogis damla kullanmaya başladık yani ilk başlarda faydasını anlamadık ama sanırım sonradan iyi geldi şimdi bırakmak istedim ama bir iki gün vermeyince hiç uyuyamadı gece boyunca ıkınıyor ayaklari hava da huzursuz uyuyamiyor probiyotik damlalar uzun süre kullanılır mı gaz sorunu ve ıkınma içinne yapmalıyım
M
Melike M.
17 Aralık 2025 04:41
Benim bebeğimde kolik bi bebekti biz 6.-7.ayda gaz sancısı çektik canım.yani 3.ayda bitmiyor bazı bebeklerinki.Bayaa bi süre hem probiyotik hem gaz damlaları kullandık biz.Ben bi sakıncasını göremedim ama siz içiniz rahat olsun isterseniz.Bir gün verin bir gün vermeyin zamanla alışacaktır eminim.baktınız 10-15 gün boyunca alışmadı çokta ısrar etmenin bi anlamı yok derim bence çünkü bizde aylarca kullandık
S
Safiye N. Ö. ..
17 Aralık 2025 05:11
İlk bebeğimde 9 ay kullandım. İkinci bebişim 6 aylık oldu hala kullanıyorum. İkisinde de sadece probiyotik kullandım. Gaz damlası işe yaramadı bizde. Doktorunuz bırak diyene kadar kullanin bence bebeğin huzuru ve rahatı için