Gaz Sancısı
103 görüntüleme
G
Gül A.
10 Aralık 2025 10:11
Bebeğim 5 aylık, özellikle geceleri gaz sancısına uyanıyor bu durum uyku bölünmesine yol açıyor, gaz damlası kullanmalımıyım ?
B
Büşra K. ..
10 Aralık 2025 10:12
Gül Hanım 5.syda gaz sancıları azalır acaba diş olabilir mi nerden anladınız gaz sorunu olduğunu
K
Kader S.
10 Aralık 2025 10:14
Benimde bebeğim 4 aylık sürekli gazı vardı huzursuzdu doktorumuz bu ay azalması gerekir demesine rağmen daha kötüye gitti şuan alerji araştırılıyo gerçekten altta yatanbi sebep oluyo
Ö
Özden C.
10 Aralık 2025 10:40
Benim oğlum da çok gazlı bir bebekti.Hiperlaktasyon problemim varmış çok sonra araştırınca buldum.Emzirmeden önce 5 dk kadar sağıp sonra memeyi vermeye başladım.Bir de bir göğsünüzdeki süt bitmeden diğerine geçmeyin ön süt daha fazla gaz yapıyormuş

H. ..
10 Aralık 2025 11:01
Özden hanım hiperlaktasyon olduğunuzu nasıl anladınız? Belirtileri nelerdi paylaşır mısınız?
Ş
Şeyma ..
10 Aralık 2025 17:36
Merhaba benim kizim 5 bucuk aylik aynen gece asiri gazli uyutuyorum hemen uyaniyor tum gece tepiniyor, biz alerji bölümüne gittik şikayetler zirve yapınca bir de kakada mukus basladi kisacasi bagirsak tepkili coklu besin alerjisi dendi simdi sıkı bir diyetle bulmaya çalışıyorlar neye olduğunu. Basta bize de doktorumuz 4. Ayda kusma artar vs demisti ama kizim gazini kendi cikaramiyordu haladaha cikaramiyor 5 bucuk aylik olduk 1 ay oyle mi böyle mi oyalandik, alerji doktoru gec kalmissiniz dedi. Kisacasi sizlerdede asiri gaz, kendi cikaramama mukuslu kaka cok kusma az kilo alimi varsa bi düşünebilirsiniz elbette her belirti alerji değildir ama bi gitmekte fayda var. Bu arada bizim gaz sancısı krizliydi hala devamediyor unutuyorum hemen uyanıyo gece boyu tepiniyo memede tepiniyo gazdan kastim gerçekten cok gaz.