Gaz Sancısı

117 görüntüleme
A

Ayla K.

15 Eylül 2025 17:46
Arkadaşlar benim oğlum gaz sancısından bizi gün içinde mahvediyor o kadar ağlıyor ki gaz damlası kullanıyoruz oda her gün etki etmiyor sanırım sizin gaz probleminiz ne zaman bitmişti birçok konuştuğum kişi 3. Aydan sonra gaz sancıları çok azalıyor dedi doğru mu
E

Emine

15 Eylül 2025 17:51
Benimki 5.5 aylık bir kaç gündür gazdan kıvranıyor hala geçmedi yani umudumu kaybettim ben inşallah sizinki hemen geçer
A

Ayla K.

15 Eylül 2025 17:52
İnşallah rabbim tüm bebeklerimize şifa versin onların canını yanarken görmek çok üzücü 5.5 aydır hiç mi rahatlamadınız gazdan yana
E

Emine

15 Eylül 2025 18:07
Nadiren rahatladık ama her gün özellikle gece çok gazı oluyor uykusunu bozuyor sürekli bi gaz derdimiz var yani bazen şiddeti artıp azalıyor ama rahatladık diyemiyoruz hiç inşallah hepimiz yavrusu şifasını bulsun canları hiç yanmasın miniklerimizin
K

Kübra G.

15 Eylül 2025 18:20
Benim oğlum 4 aylıkken bitti gazı biz de çok çektik. Çeşitli gaz damlaları kullandık ama sanki onlar daha kötü yaptı biz birden bıraktık hepsini . Karnına içinde kiraz çekirdeği olan baykuş var ondan aldık onu ütü ile ısıtıp koyduk ayağının altına adaçayı yağı sürdük ve gaz masajları yaptım sürekli gün içinde yaparsanız akşama biraz daha rahat giriyordu belki faydası olur bunların da size inşallah biran önce biter gazınız . Siz de kimyon çayı rezene çayı içebilirsiniz .
S

Sembo

15 Eylül 2025 18:25
5.5 aylık bebeği olan arkadaş gaz sancısının altında yatan başka neden olmasın alerji gibi hiç bu ihtimali düşündünüz mü bizde geçmiyor dedik meğersem alerjidenmiş
A

Ayşegül Ü.

15 Eylül 2025 18:55
Ayla hanım, aynı durumu yaşıyoruz. Gazlar oğlumun huzurunu rahatını mahvediyor. Sürekli bi gaz var. Çıkar çıkar bitmiyor . Karnına masaj yapıyorum. Sıcak kiraz çekirdeği kemeri koyuyorum, gaz damlası kullanıyorum . Ben de gün sayıyorum oğlum şu aya gelsin de gazını kendi çıkarabildin diye. 3. ve 4. ayda kendisi öğreniyor diyorlar, inşallah yavrularımız çabucak öğrenirler de huzurlu olurlar gün boyu🙏🏻
A

Ayla K.

15 Eylül 2025 19:15
İnşallah ayşegül hanım gerçekten hem oğlumun canı yandığı için hem de biz çok yorulduğumuz için umarım bu süreç erkenden biter
H

Hatice B. K. ..

15 Eylül 2025 19:26
Benim oğlum şuan 3.5 aylık 3 haftalıkken başladı sancılarımız uykusuz geceler gündüzleri hep kucakta hiç bitmeyecek zannettim ama çok şükür şuan o zamanlara göre iyiyiz tamamen bitti mi derseniz bitmedi ama biz de başlarda gaz damlası kullandık hepsi geçici rahatlattı sanki onlar daha kötü bile yaptı diyebilirim ben de sonra birden kestim hiç kullanmadım gaz kemeri kullanıyoruz ve gaz masajları yapıyorum ayaklarına ve karnına gazını çıkarmadan uyutmadım ve gün içinde sabah akşam duş aldırdım ki bir dönem uyusun diye sürekli arabayla da geziyorduk ama dediğim gibi o dönemlere göre çok iyiyiz sabretmek gerek ve gaz damlalarını kullanmamak yani en azından benim bebeğim de böyle oldu Rabbim evlatlarımızı korusun
A

Ayla K.

15 Eylül 2025 19:38
Amin Hatice hanım inşallah bu durumu yaşayan tüm annelerimiz bir an önce rahatlar sizde tamamen kurtulursunuz inşallah
E

Es

15 Eylül 2025 20:35
Ayla hanım alerji ihtimalini düşünün lütfen. Eğer emen bir bebekse diyet yapmanız, mama alan bir bebekse alerji mamaları kullanmanız gerekebilir. Bilhassa süt ürünleri, yumurta, kuru yemişler gibi yüksek alerjen besinleri tüketmemenizde yarar olabilir diyetinizde. Ama tabi kesin çözümü için doktora görünmek gerekebilir. Alerjiden bağımsız gaz sorunu 4 ay civarında genellikle geçer devam etmemesi beklenir.
S

Saziye G.

15 Eylül 2025 20:43
Bizimkisi 1,5 ayda başladı 8ayda tam olarak geçti kolikti aynı zamanda damla rahatlatıyordu bazı bebeklerde 1 yaşı geçen bile varmış doktorumuz demişti herhangi birşey çıkmamıştı çok gazlıydı sadece çok zor oluyor inşallah yakın zamanda geçer

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir