Gaz Sancısı

70 görüntüleme
M

Melike

10 Ağustos 2025 19:44
Bebeğim 4 aylık aşırı derecede hala gaz sancısı çekiyoruz mide gazını çok rahatlıkla çıkarıyoz fakat alt gazısını çıkaramıyor pek herşeyi denedim probiyotij gaz damlaları ama maalesef işe yaramıyor mama ile besleniyoruz ilk aptamıl aldım aptamıil ishal yaptı ve çok gaz yaptı sma denedim maalesef oda gaz yaptı bebelac denedim oda gaz yaptı şuan hip kullanıyoruz ilk başlarda iyiydi ama bu aralar tekrardan sancıları çoğaldı yardımcı olabilecek var mı ne yapacağımı şaşırdım artık
Ayşenur E. .

Ayşenur E. ..

10 Ağustos 2025 19:48
YouTube da gazlı bebekler için masaj videoları var onların faydası var. Ve sıcak bir banyo da iyi gelir. Çok kalın olmayan ince bir çorapta giydirin ayaklarına bence.
M

Melike

10 Ağustos 2025 19:53
Gaz masajlarıda denedim herşeyi denedim fakat tam sonuç alamıyoruz okadar doktorada gittik çok gazlı bir bebek dediler kolik dediler ama hiç bir doktor alerji testi yapmadı gerek duymadı ben kendi istediğimle yaptırabılır mıyım
F

Filiz A. ..

10 Ağustos 2025 20:06
Düzenli egzersiz yapmayı deneyin. Henüz hareketlenmediği için gazını çıkaramıyor siz ona bu hareketi sağlayın. Çapraz el ayak dokundurma, pedal çevirme, ayaklar ve elleri birleştirip sağa sola yuvarlama sağ diz sol yana, sol diz sağ yana 8 set olacak şekilde deneyin. Ayaklarını havaya kaldırmayı öğrendikçe tahatlayacaksınız
S

Saziye G.

12 Ağustos 2025 13:20
Bebeğim 7 aylık aşırı gazlı ve kolikti 2 ay kendimiz masajla rahatlattık arabayla gezdirdik öyle atıyordu. Sonrasında mecbur damla aldık sab simplex iyi geldi bize baya hafifledi şuan ama gene de yoklar arada .

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir