Gaz Sancısı 25 Günlük Bebek
89 görüntüleme
B
Beyzanur A.
20 Aralık 2025 21:05
Bebeğim 25 günlük gazdan duramıyor sesi kısılana kadar ağlıyor ne yaptıysam olmadı karnına sıcak havlu ayaklarına sıcak su torbası karın masajı bütün gaz çıkartabilecek teknikler hatta doktor lavman da verdi ama bebeğim hala aynı her uyandığında sancıdan kıvranıyor ne yapacağımı bilemiyorum siz neler yaptınız yardımcı olabilir misiniz??

Yeter O. ..
20 Aralık 2025 21:08
Probiyotik veriyor musunuz ben hem probiyotik hem metsil gaz damlası veriyordum baya iyi geliyordu kızıma sizde bi deneyin
Z
Zeynep Y.
20 Aralık 2025 21:08
Sab simplex ve biogaia probiyotik ikisini birlikte kullanmanızı tavsiye ederim doktorunuza da danışarak kullanabilirsiniz çok rahatlattı benim bebeğim şuan 5 aylık yok denecek kadar az gaz sorunumuz geçmiş olsun
C
Ceren
20 Aralık 2025 21:10
3,5 ay kadar bu sancılarla baş etmeye çalışmış ve çok yorulmuş, çok ağlamış lohusa depresyonunun dibini görmüş bir anne olarak gaza geçici çözümler dışında bir çare yok maalesef ama geçici her şey geçtiğinde hiç bu günleri hatırlayamayacaksınız bile
Z
Zehra A.
20 Aralık 2025 21:53
Sorunun gaz olduğuna eminseniz eğer maalesef hiçbir çözüm kalıcı olmayacaktır yavaş yavaş geçecektir. Beslenme sonrası hemen gazını çıkarın. Karnına saat yönünde masaj yapın. Tummy time ile destekleyip masaj yapın. Gaz damlası olarak hepsini denedim hiçbir faydasını görmedim zamanında.. ama eğer gerçekten sorun sadece gaz mı onu anlamaya çalışın, karnı doyuyor mu, huzursuzlandıracak başka bir durum var mı onları gözden geçirin mutlaka.. çok çok geçmiş olsun🙏🏻

Tuğba D.
20 Aralık 2025 22:16
Merhaba. Bizimde bebeğiniz kolikti her hafta neredeyse acillik oluyorduk fitil veriyorlardı. Emzirirken yemeklere kimyon atıyordum . Günde 3 kere yemegin peşine rezene çayı içtim. Sonra sab simplex damla kullandık birde Relactaz damla verdi doktor çok dua ettik o okadar rahatlattı ki . Sütün peşine hemen veriyorduk en büyük kurtarıcımiz bu oldu . 3. Aya girer girmez bitti şükür