Gaz Sancıları?
127 görüntüleme

Ayşegül D.
17 Aralık 2025 09:24
Merhabalar 2 aylık bebeğimi anne sütü+Mama olarak besliyorum hipp kullanıyordum mama içerken sancılanmaya başladı acile bile götürdüğümüz oldu gaz dediler sma optıproya geçtim 20 gün oldu kilo alımı iyi ama aynı sorun devam ediyor yine çığlık çığlığa mama içerken gaz damlası da kullanıyoruz. Ayrıca bu mamada kakası da cıvıklaştı sulu yapıyor. Gaz sancıları geçici bir süreç mi mamasını mı değiştirsem çok kararsızım. kakanın cıvık olması sorun yaratır mı yardımcı olur musunuz🙏
A
Aylin D. ..
17 Aralık 2025 09:26
Sma confortu denediniz mi optıpro ishal yapıyor diye duymuştum bi kaç kişiden
İ
İlkin D.
17 Aralık 2025 10:01
Benim kızım 3 aylık, Biz confort u kullanıyoruz sma nın. Hepsini denedim saydıklarınızın hatta ismini geçirmediklerinizinde ama en iyi sma confort geldi şu anda kızıma. Cıvıklık derken bende meme+mama besliyorum katı gıda olmadığı için cıvık olur zaten ama eğer farklı bir şey gördüyseniz bence mutlaka doktorunuza danışın. Bir de kullanıyor musunuz bilmem ama doktorunuz önerdiyse eğer tabi ki bir gaz damlası değişikliği belki rahatlatır.
Ş
Şeyda A.
17 Aralık 2025 10:01
Biz de gaz sancısıyla mamayı değiştirdik ayak tabanlarına acı elma yağı sürüp masaj yapıyoruz rahatlatıyo gazını çıkarıyor araştırın isterseniz
İ
İlkin D.
17 Aralık 2025 10:05
Şeyda Hanıma katılmakla birlikte acı elma yağını dikkatli kullanmanızı öneririm. Çok kullanım ve göbeğe değdirme vs biraz sıkıntılı diye okumuştum,araştırın dilerseniz.

Ayşegül D.
17 Aralık 2025 10:18
Aylin hanım, Sma confortta da aynı sorunu yaşadık çıkamıyorum işin içinden

Ayşegül D.
17 Aralık 2025 10:20
İlkin hanım, kaka konusunda şöyle ishal gibi ama bezden taşıcak derecede de değil mukuslu sıvı bir kıvam, hippte daha normal kıvamlıydı onun haricinde farklı birşey görmedim

Ayşegül D.
17 Aralık 2025 10:20
AraştırırımŞeyda hanım ve İlkin hanım teşekkür ederim🙏
İ
İrem A.
17 Aralık 2025 14:06
Hipp çok ciddi gaz yaptı bizde. Değiştirdim goldegoat iyi geldi