Gaz Problemi Sab Sımplex Damla

230 görüntüleme
H

Hatice E.

10 Mart 2026 22:17
Bebeğim 7 aylık ek gıdaya geçtiğimizden beri gaz problemi yaşıyoruz. Uykularından ağlayarak uyanıyor, gaz çıkarınca geri dalıyor. Doktorumuz sab sımplex gaz damlası başladı kullanan var mı ?
Damla B.

Damla B.

10 Mart 2026 22:19
Yenidoğan döneminde kullanmıştık verdikten bir süre sonra gaz çıkarıp rahatlıyordu kızım
H

Hatice E.

10 Mart 2026 22:20
Ben bugün başladım . Sabah akşam dozunu verdim ama birkaç gün daha beklemeli miyim
A

Arzu.G

10 Mart 2026 22:21
Doğduğunda almıştık bitene kadar da kullandık ilk aylardaki gaz sancısına çok etkili olmadı açıkçası ama sizinki daha büyük ve ek gıda kaynaklı olduğu için belki daha iyi görürsünüz faydasını .kaliteli iyi bir damla çünkü kötü değil .oldukça da pahalıydı inşallah yardımcı olur size
H

Hatice E.

10 Mart 2026 22:22
Arzu.G
Doğduğunda almıştık bitene kadar da kullandık ilk aylardaki gaz sancısına çok etkili olmadı açıkçası ama sizinki daha büyük ve ek gıda kaynaklı olduğu için belki daha iyi görürsünüz faydasını .kaliteli iyi bir damla çünkü kötü değil .oldukça da pahalıydı inşallah yardımcı olur size
Artık parasını geçtik gece 1-2 saat uyuyabilmeyi hayal ediyorum . Saat başı ağlıyor kucağa al uyutmaya çalış tekrar yatır çok zorlanıyorum 😔
M

Mushviga M.

10 Mart 2026 22:33
Hatice Ercan
Artık parasını geçtik gece 1-2 saat uyuyabilmeyi hayal ediyorum . Saat başı ağlıyor kucağa al uyutmaya çalış tekrar yatır çok zorlanıyorum 😔
Allah yardımcınız olsun,benim eşim yurdışından getirdi,doktorumuz burdada var dedi.İsterseniz ismini verebilirim
A

Arzu.G

10 Mart 2026 22:34
Hatice Ercan
Acı elma yağı falan denediniz mi ya da yemeklerine azıcık kimyon gibi gaza faydalı birşeyler .sadece gaz mi oluyor kabızlık da var mı bir de probiyotik kullanmış mıydınız
H

Hatice E.

10 Mart 2026 22:34
Mushviga Mammadsalahova
Allah yardımcınız olsun,benim eşim yurdışından getirdi,dpktorumuz burdada var dedi.İsterseniz ismini verebilirim
Olur sevinirim. İşe yaradı mı nasıl kullanıyorsunuz
H

Hatice E.

10 Mart 2026 22:35
Arzu.G
Acı elma yağı falan denediniz mi ya da yemeklerine azıcık kimyon gibi gaza faydalı birşeyler .sadece gaz mi oluyor kabızlık da var mı bir de probiyotik kullanmış mıydınız
Ben kendim için başladım ama bebeğime başlanmadı . Hergün kaka yapıyor ama bazen çok ıkınıyor kabız diyemem.
M

Mushviga M.

10 Mart 2026 22:36
Hatice Ercan
Olur sevinirim. İşe yaradı mı nasıl kullanıyorsunuz
Bizde baya yaradı.Gazı varmı,evet hala var ama eskisi gibi değil.2.5 aylık benim kızım.

ColicEZ.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Mart 2026 22:49
Sab simplex gibi damlalar bir fayda sağlamaz. Bebeklik döbeminde rahatlama gösterebilir ama bağırsakları tembelliğe alıştırır. Uzun vade zaten kullanmamalısınız. Gaz problemi için ayınız da büyük muhtemelen ek gıdada yanlış giden bir şeyle vsr öncelikle nedene yoğunlaşmanız çok daha iyi olacaktır.
H

Hatice E.

10 Mart 2026 22:51
Ayça Karamehmetoğlu Arıkan
Sab simplex gibi damlalar bir fayda sağlamaz. Bebeklik döbeminde rahatlama gösterebilir ama bağırsakları tembelliğe alıştırır. Uzun vade zaten kullanmamalısınız. Gaz problemi için ayınız da büyük muhtemelen ek gıdada yanlış giden bir şeyle vsr öncelikle nedene yoğunlaşmanız çok daha iyi olacaktır.
Süt ve süt ürünlerini vermiyoruz zaten onlarda alerjisi çıktığı için. Daha korkumdan bakliyatlar da başlayamadım.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

10 Mart 2026 23:21
Kimyon içirin bol bol bişey olmaz Allah'ın izniyle
E

Evşan .. D.

12 Mart 2026 12:58
Bizde 7 aylık olduk Bizimde ek gıdadan beri başladı ayaklarını havaya dikiyor sürekli uyurken saat başı da kalkıyor acaba gazdan mı
E

Evşan .. D.

12 Mart 2026 12:58
Bizde 7 aylık olduk Bizimde ek gıdadan beri başladı ayaklarını havaya dikiyor sürekli uyurken saat başı da kalkıyor acaba gazdan mı
H

Hatice E.

21 Mart 2026 23:43
Evşan Demir
oğlum gece ağlayarak uyanıp ıkınıp gaz çıkarınca tekrar dalıyordu biz öyle olunca gaz problemine yorduk
H

Hayal

22 Mart 2026 02:46
Biz çok faydasını gördük sürekli değil sadece gazı olduğunda kullandık inşallah size de iyi gelir
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

22 Mart 2026 17:45
Bence 7 aylık bir çocuk için gaz damlasına gerek yok yediklerini değiştirmeniz yeterli olur bu damlayı ben kullandım kızım kolikti ve kullandığım an kızım hep daha çok sancilandi ve daha kötü oldu ben tavsiye etmiyorum mutlaka kullanmak istiyorsanız da acı elma yağı ile masaj yapabilirsiniz bir de Nurse harveys in gaz şurubu var onu kullandım ben daha iyi geldi ben kesinlikle tavsiye etmiyorum çok kötü oluyor bebekler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir