Gaz Problemi

95 görüntüleme
Z

Z.G

31 Mart 2026 10:16
Bebeğim 15 günlük yoğun bir gaz var ve en uzun uykusu 30 dakika ne yapabilirim öneriniz var mı
Yağmur Y.

Yağmur Y.

Premium Üye
31 Mart 2026 10:48
Gaz damlası kullanmak gerekecek nurse harveys tavsiye ederim
S

Sema A. ..

31 Mart 2026 10:53
Benim bebeğim de de gaz sancısı vardı hiç bir gaz damlası etki etmedi kullanıyorsanız mamayi değiştirin belki o yuzden olabilir ve bol bol gaz masajı yapın birde ayaklarıyla karnını sürekli sıcak tutun
Fidannur Z.

Fidannur Z.

Premium Üye
31 Mart 2026 11:37
Şöyle diyebilirim benim bebeğim de aynıydı e bebkte satılan gaz giderici kemer ve metsil damla çok işime yaradı metsil damlaya kadar birçok damla kullandım fayda etmedi metsil işe yaradı 6 saatte bir 8 damla mamaya tavsiye ederim
Latife K.

Latife K.

1 Nisan 2026 01:21
Bende kullandım gaz damlası hiç işe yaramadı. Kemerler vardı o da yaramadı. Bazen ince örtü gibi bir şeyi ütüyle ısıtıp karnına koyuyorduk. Ayaklarını sıcak tutuyorduk. Ve gaz masajı. Onu yapınca rahatlıyordu. İlk 3 ay gaz problemi maalesef oluyor. Geçmiyor sadece hafifletiyoruz. O da bagırsak gelişimi tamamlanmadığı için oluyor. Ama daha sonra rahatlıyorsunuz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir