Gaz Problemi
232 görüntüleme
F
Feyzanur D.
12 Mart 2026 00:27
Geceleri emmek için uyanıyor sonrasında da gaz oluşuyor gazını çıkartmak için uğraşınca uyanıyor çıkarmayınca da gece de çok rahatsız oluyor. Nasıl bir yol izlemeliyim
Z
Züleyha Ö. T.
12 Mart 2026 00:29
Ben de aynı durumdayım. Resmen bir kısır döngü. Gazını atmak için emmek istiyor kakasını yapıyor sonra emdiği için yeni bir gaz oluşuyor. Ve memeden ayırıp gaz çıkarmak istediğim an kıyameti kopartıyor memeden ayrıldığı için. Ne yapacağımı bilmiyorum
F
Feyzanur D.
12 Mart 2026 00:31
benim bebeğimde uyanıyor tekrar uykuya geçmesi en az bir saati buluyor o yüzden gazını çıkarmak istemiyorum ama diğer şekilde de vicdanım el vermiyor
Z
Züleyha Ö. T.
12 Mart 2026 00:38
Ve o gazı çıkartamadığım için bütün gece ıkınıp kıvranıp duruyor. Doğduğu günden beri gaz problemimiz hiç geçmedi. Bazen çok yetersiz hissediyorum ve onun acı çekmesine dayanamıyorum
R
Rabia K. ..
12 Mart 2026 00:41
Ne kadarlık bebek
F
Feyzanur D.
12 Mart 2026 00:42
Üç aylık
F
Feyzanur D.
12 Mart 2026 00:50
Züleyha hanım böyle düşünüyor olmanız bile yetersiz olmadığınızın bir göstergesi
E
Esra E.
12 Mart 2026 00:57
Gaz ilacı kullanıyor musunuz? Emzirdikten sonra en az 15 dakika kucağımda tutarak gazını çıkartıp bekliyorum. Bir yerde okumuştum üst gazı yani midedeki gazı çıkarmak 3 5 dakika sürüyor. Bu sürede çıkarmazsak gaz bağırsaklara inerse o gazın vücuttan çıkışı 44 saat sürüyormuş. Bende sizin gibi bir döngüdeydim. Her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkartıyorum. En azından gaz problemimiz azaldı. Birde gaz ilacı kullanıyoruz. 50 günlük oldu şimdi de uyku problemi yaşamaya başladık
Z
Züleyha Ö. T.
12 Mart 2026 05:50
Züleyha hanım böyle düşünüyor olmanız bile yetersiz olmadığınızın bir göstergesi
F
Feyzanur D.
12 Mart 2026 06:29
Hayır kullanmıyorum. Evet ilk 1,5 ay kolaydı uykusu açılmıyordu ama şimdi öyle değil maalesef
N
Nilhan B.
Premium Üye
19 Mart 2026 14:59
Bize doktorumuz ücüncü ay kontrolümüzde gaz problemi pik seviyede olur demişti, gaz damlası ilacını da onermemisti. Biz de kullanmadık. Geçiyor, geçti. Bir buçuk saat boyunca; emzir, kaka yaptıysa altını değiş, gazını cikar, uyutmaya çalış... Bir kısır donguydu bizim de. Şuan çok daha rahat "5aylık"
F
Feyzanur D.
21 Mart 2026 21:21
Yani sadece zaman gerekiyor teşekkür ederim 🙏
Yükleniyor...