Gaz Problemi

217 görüntüleme
H

Hilal K.

9 Mart 2026 23:06
Bebeğim nerdeyse 4.5 aylık oldu ve hala gaz sancısı çekiyoruz, süt ürünlerine hassasiyeti olabileceğinden doktor tavsiyesi ile süt ürünlerini kestim, gaz damlası ve probiyotik kullanıyoruz, sadece anne sütü alıyor ama bir türlü gazını geçiremedim, benimle aynı durumu yaşayanlar yardımcı olabilir mi? Neler denediniz?
Afranur K.

Afranur K.

9 Mart 2026 23:12
Bu durumu ben yaşamadım ama kız kardeşim sizin anlattığınız gibiydi, 9. Aya kadar gaz sancısı çekti maalesef. Ek gıdaya geçip, anne sütü azalınca rahatladı.

5 yaşından sonra da gluten intoleransı olduğunu öğrendik. Maalesef çocuğa gluten dokunuyormuş.

Yani bizler sadece süt diyoruz ama belki de bağımsız başka bir ürüne karşı hassasiyeti olabilir, bebeklerde de 2 yaşına kadar kesin tespit yapılması zor oluyormuş.

Ama 6-7. Aydan sonra sürecin daha rahatladığını net hatırlıyorum 9. Aydan sonra hiç bir şeyi kalmamıştı neredeyse.
S

Sultan

9 Mart 2026 23:17
7 buçuk aylık benim oğlan halen devam ediyor🤦
S

Selma ..

9 Mart 2026 23:18
Merhaba benim kızım da 6 aylık bizde de gaz sorunu devam ediyor yani şu şekilde uyanıkken hiç bir sorun yok zaten hareketli ve kendisi çıkarıyor ama gaz hala uykularını bölmeye devam ediyor
G

Gamzenur D.

11 Mart 2026 17:47
Malesef bizde aynı 6 ay 10 günlük ıkınıyo makatını acmıyo 🥲
H

H.

11 Mart 2026 22:30
Arkadaşlar gaz damlaları tamamen boş , size tek tavsiyem nane yemeniz . Kuru naneyi yemeklerinize katıp yiyin ne sizde ne bebekte gaz kalmayacak
H

H.

11 Mart 2026 22:31
Rutine bağlayın ama direk etkisini göreceksiniz . Bakın bir tane gaz kalmayacak . Benim Bebiş bombardıman yapıyor çok şükür
H

Hilal K.

11 Mart 2026 23:01
Kesinlikle gaz damlası hiçbir işe yaramıyor bence aksine karnını bile ağrıtıp huzursuzluk yapabiliyor olabilir bende pazartesi gaz damlasını bırakıp probiyotiğe devam ediyorum, gaz damlasını kullandığım zamanla şuanki zaman arasında hiçbir fark yok hatta daha rahat gaz çıkarıyor diyebilirim, naneyi de muhakkak deneyeceğim
N

Nehar K.

19 Mart 2026 15:29
Ben d vitaminini bıraktım daha rahat cocuk. Birde prebiyotik aldim şimdi. Dün d vitamini verdim ne uyudu ne emmek istedi
Z

Züleyha Ö. T.

19 Mart 2026 15:42
Benim de 70 günlük bebeğim ve geceleri tam bir kabus. Bu gece ıkınmaktan ağlamaktan uyuyamadı sürekli karnı gur gur. Gündüz de hep kucağımda. Mukuslu kakası var kaka tahlilinde ilk ay birşey çıkmamıştı ama mukus hala devam ediyor. Süt ürünlerini kestirdi doktor ama ona rağmen devam ediyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir