Gaz Problemi

68 görüntüleme
G

Güzin G.

25 Şubat 2026 10:17
Ek gıdaya geçtiğimizden beri çok gaz sancımız var geve çok sık uyanıyor 28.haftadayız iki ana öğün [yapıyorum.bazen](yapıyorum.bazen) kabız oluyor ama en çok da gaz problemi var geceleri kendini geriye atarak gaz çıkarıp bağıra bağıra ağlıyor acaba diş mi diyorum ama sanki gaza da benziyor daha hiç dişimiz çıkmadı
Kübra E. .

Kübra E. ..

25 Şubat 2026 11:30
Bu aylarda gazını rahat çıkarabilmeli aslında. Hala gaz sorunu yaşıyorsanız doktorunuzla görüşmenizi tavsiye ederm. Diş ağrısı da çok muhtemel benim kızım da 11 ayda çıkardı ilk dişini öncesinde kaç ay sancı çekti. Böyle çığlıkla uyandığı bazı gecelerde ben rahatlaması için bir çay kaşığı calpol veriyorum. Sonra 1-2 gün içinde dişin patlamış olduğunu görüyorum.
G

Güzin G.

25 Şubat 2026 14:40
hep kendini geriye atarak ağlıyor ve her bağırdığında gaz çıkarıyor diş mi gaz mı anlam veremiyorum porsiyonlarını mı çok veriyorum acaba kaç kaşık vermeliyim
H

Hilal A.

26 Şubat 2026 20:12

Güzin Gözel

hep kendini geriye atarak ağlıyor ve her bağırdığında gaz çıkarıyor diş mi gaz mı anlam veremiyorum porsiyonlarını mı çok veriyorum acaba kaç kaşık vermeliyim

Bizim doktorumuz yemek isterse en fazla kahve fincanı verin dedi tadım aşamasındalar henüz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir