Gaz Problemi

109 görüntüleme
V

VY

20 Şubat 2026 01:24
Bebeğim 1 yaşına girdi ama hala geceleri alttan gaz çıkaramadığı için sık sık uyanıyor nedeni ne olabilir?
uyumadan yarım saat kırk beş dakika önce mamasını içiriyorum sonra yatırıyorum her yolu denedim ama uyumuyor sebebi nedir?
M

Melike M.

20 Şubat 2026 01:52
Bebeğim 14 aylık kolik bi bebekti zaten [7.ayda](7.ayda) gündüz kendisi gaz çıkarmaya başladı ama geceleri gaz sorunumuz bizim halaaa devam ediyor.Gece gazını çıkaramadıgı için kıvranarak uyanıyor ve kucagımdada ıkınıyor.Aynı sorunu yaşıyoruz yani gastroentoloji uzmanınada götürdim ben gazı car bunun dedi geçti nedeni yada çözümü ile ilgili hiç bişey söylemedi halaa yeni doktor arayışındayım açıkçası.Bir yanımda bekle boşver geçer elbet hep böyle olacak degil ya diyor.
V

VY

20 Şubat 2026 02:00
benim bebeğim kolik de değildi sonradan oldu. acı çekiyor resmen sizin de dediğinis gibi ıkınıyor ne yapmadığım masaj ne de yedirip içirmediğim şey kaldı. yorucu oluyor her iki taraf için de nedeni nedir neden olur inanın ben de bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
M

Melike M.

20 Şubat 2026 02:02

VY

benim bebeğim kolik de değildi sonradan oldu. acı çekiyor resmen sizin de dediğinis gibi ıkınıyor ne yapmadığım masaj ne de yedirip içirmediğim şey kaldı. yorucu oluyor her iki taraf için de nedeni nedir neden olur inanın ben de bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Siz yediklerinize dikkat edin her yemege kimyon atın onunkilerede atın.Kimyon tohumu alıp demleyip için onada içirin.Uykudan önce gaz masajı yaptırın.Bunların [denediklerim.sizde](denediklerim.sizde) deneyin belki işe yarar.Teşekkür ederim bu arada Allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻
V

VY

20 Şubat 2026 02:08
@Melike Molla ben teşekkür ederim. deneyeceğim dediklerinizi. ☺️
C

Cerennn

20 Şubat 2026 06:10

Melike Molla

Bebeğim 14 aylık kolik bi bebekti zaten [7.ayda](7.ayda) gündüz kendisi gaz çıkarmaya başladı ama geceleri gaz sorunumuz bizim halaaa devam ediyor.Gece gazını çıkaramadıgı için kıvranarak uyanıyor ve kucagımdada ıkınıyor.Aynı sorunu yaşıyoruz yani gastroentoloji uzmanınada götürdim ben gazı car bunun dedi geçti nedeni yada çözümü ile ilgili hiç bişey söylemedi halaa yeni doktor arayışındayım açıkçası.Bir yanımda bekle boşver geçer elbet hep böyle olacak degil ya diyor.

Benım oğlunda 18 aylık kolik bir bebekti. Hala gaz sancısı yüzünden uyanmadığı gün bilmem. Her gece uyanır sancı yüzünden. Her şeyi denedim. Yiyecekleri çıkardım denedim. Masaj yaptım. Çay içirdim yok . Emzirdiğim için gaz oluyor dedim sütten kestim hala gaz sorunu var. Gazını iyi çıkartan bir bebek ama geçmiyor. Bir gün geçer ınsaAllah. Bazıları tuvalete gitmeyi öğrenince geçer diyor ama kısmet.
V

VY

20 Şubat 2026 06:14
@Cerennn tuvalet eğitimine kadar zombi olmazsak görürüz o günleri. biz de koliklik bi durum yoktu ama neden böyle oluyor anlamıyorum. erkek bebeklerde genel bi sıkıntı sanırım bu.
C

Cerennn

20 Şubat 2026 06:16

VY

@Cerennn tuvalet eğitimine kadar zombi olmazsak görürüz o günleri. biz de koliklik bi durum yoktu ama neden böyle oluyor anlamıyorum. erkek bebeklerde genel bi sıkıntı sanırım bu.

Kesinlikle öyle erkek bebeklerde duyuyorum hep gaz problemini. Acı elma yağı kullanıyorum ayaklarının altına masaj yapıyorum. Biraz rahatlatıyor gibi isterseniz deneyin. Clinikid diye bir gaz masajı için yağ var onunlada karnına masaj yapıyorum.
V

VY

20 Şubat 2026 06:45
ben zeytinyağı kullandım yumşatsın rahatlatsın diye bir de bebek vazelini dediler onu aldım da fayda etmedi. bence sorun içte yani bağırsakta bitmeli. dışarıdan gelen uyarıcıların faydası geçici oluyor maalesef.
M

Melike M.

20 Şubat 2026 07:07

Cerennn

Benım oğlunda 18 aylık kolik bir bebekti. Hala gaz sancısı yüzünden uyanmadığı gün bilmem. Her gece uyanır sancı yüzünden. Her şeyi denedim. Yiyecekleri çıkardım denedim. Masaj yaptım. Çay içirdim yok . Emzirdiğim için gaz oluyor dedim sütten kestim hala gaz sorunu var. Gazını iyi çıkartan bir bebek ama geçmiyor. Bir gün geçer ınsaAllah. Bazıları tuvalete gitmeyi öğrenince geçer diyor ama kısmet.

Kesinlikle size katılıyorum gittiğim her doktor probiyotik kullan diyor zaten biz 1 senedir envai çeşit probiyotik kullandık her markayı denedik neredeyse hiç biri çare olmadı bu zamana kadar.Bu sefer almayacağım dedim eşime.Bıktık yani hem maddi olarak hem psikolojik olarak zaten yıprandık sürekli özel damlalar almaktan.Kaç şişe gaz damlaları probiyotikler bitti sayamadık biz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir