Gaz Problemi

107 görüntüleme
Fidannur Z.

Fidannur Z.

17 Şubat 2026 17:06
Bebeğimde gaz problemi neler yapabilirim damla vs öneriniz varmıdır.
D

Deniz ..

17 Şubat 2026 17:10
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama biz 20. Gününden itibaren işe yarayan beslenme öncesi 2 damla relamax , 6 saatte bir ise 10 damla sap simplex kullanmak oldu. Göbeğine ılık su torbası koymak , ayaklarını sıcak tutmak ve ı love you masajı da çok işe yaradı.
Fidannur Z.

Fidannur Z.

17 Şubat 2026 17:12
Teşekkürler . Bebeğim 1 ay 13 günlük metsil kullanıyorum fakat pek bi işe yaramadı
S

Sevgi B. T. ..

17 Şubat 2026 18:03
Acı elma yağı ilr masajın etkisini çok gördük biz
D

Deniz ..

18 Şubat 2026 17:30

Fidannur Zor

Teşekkürler . Bebeğim 1 ay 13 günlük metsil kullanıyorum fakat pek bi işe yaramadı

Hiç kullanmadık bilmiyorum ama biz de bikaç farklı markadan sonra bunlar iyi gelmişti deneyerek bulunuyo ancak.şuan biz [3.aya](3.aya) giricez rahatlıyolar artık bu ayda.
E

Elanur Ü.

18 Şubat 2026 19:24
Valla denemediğim ilaç damla kalmadı ama en etkili yöntem şu oldu ✅ önce bebek yağı ile masaj ( karın bacaklar ve ayak altı ) sonrasında ince bir çarşafı ütü ile hafif ısıtıp karnına korse gibi sardım. Çok etkisini gördüm👌🏼
Fidannur Z.

Fidannur Z.

18 Şubat 2026 19:40
Bende clinikid bebek masaj yağı kullanıyorum tavsiye için teşekkürler
B

Begüm A.

18 Şubat 2026 19:42
Ben kiraz çekirdeği kemeri ve çorabı almıştım çok işime yaradı o dönemlerde bize hiçbir damla iyi gelmemişti
Fidannur Z.

Fidannur Z.

18 Şubat 2026 19:43
Gaz giderici reflü yatağı kiraz çekirdeği ile beraberinde aldım inşallah faydasını görürüm teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir