Gaz Problemi!!!!
79 görüntüleme
Ş
Şeyma
5 Ocak 2026 15:59
Artık kafayı yemek üzereyim. 3,5 aylık kızım gazdan dolayı 10 dkda bir uyanıyor ağzında meme yoksa. Uyuması için saatlerce ağzında durması lazım. Uykuya dalmakta da zorluk çekiyor, muhtemelen sürekli midesi dolu olduğu için. Sürekli içtiği için de gazını alamıyorum yoksa uyanıyor başa dönüyoruz resmen kısır döngü. Bıktım artık gerçekten sinirden kafayı yiyeceğim. Damla kullanıyorum ama bir çözüm değil tabii ki. Böyle bir sorun yaşayan ve çözüm bulmuş olan var mı? Depresyon da geçiyorum, sinirlerime hakim olamayacak noktaya geliyorum artık
R
Rabiye C. E.
5 Ocak 2026 18:57
Merhaba bende bu durumdayım ama mama kullanıyorum ve sürekli açmış gibi davranıyor birhaftadıe gündüzleri yarım saati geçmiyor uykuları. O kadar çok yoruldum ki sürekli uyutmaya çalışmaktan
R
Rabiye C. E.
5 Ocak 2026 18:58
Gaz şurubu kullanıyoruz bir aydır önce bu kadar değildi bir haftadır yoğunlaştı gazı ne yapacağımı şaşırdım 😩
Ş
Şeyma
5 Ocak 2026 19:04
@Rabiye Cennet Eroğul işte açlıktan değil maalesef en azından çözümü kolay. Saatlerce emiyor benim bebeğim sürekli ağzında çünkü. Ruh halim ona da geçiyor daha da etkileniyor. Gerçekten çok yorucu. Fena halde vicdan azabı da çekiyorum. Bugün ağlamalarımdan ve kızmamdan çok etkilendi sürekli korktu ve ağladı. O kadar üzüldüm ki 😭
R
Rabiye C. E.
5 Ocak 2026 19:37
Valla çok iyi anlıyorum bende kızdım bugün😂 oda yakınırmış gibi cevap verirşekilde davrandı üzülüyorum bende bir yandan diğer kızımlada ilgilenemiyorum onada ayrı üzülüyorum
M
Melike E.
5 Ocak 2026 21:09
Merhaba benim 2. Bebeğim şu an 25 günlük, ilk kızımda da 4.aya kadar ciddi gaz sorunu yaşadım bir yakınımdan doktor tavsiyesi ile aguline gaz şurubu kullandık. Resmen nefes aldım. Kimyon ve rezene gibi şeyler içeren bitkisel bir şurup bi araştırın derim. Yalnız şöyle bişey de var 3.5 4 aylık bebeklerde uyku düzeni de değişiyor o yüzden sadece gaz olmayabilir sabredin geçecek 🥹
Ş
Şeyma
6 Ocak 2026 05:55
Yani uyku süresi boyunca ıkındığı için gaz muhtemelen. Uyku düzenlemesi yapacak noktaya gelemiyor muhtemelen. Şurubu araştıracağım teşekkürederim
S
Seda N. S.
6 Ocak 2026 19:59
Biz doktorumuza da danışarak probiyotik kullanmaya başlamıştık. Tuvalet iletişimi yapmaya çalışıyordum her uyandığında altını açıp tuvalet pozisyonunda gazını varsa kakasını çişini yaptırıyordum. O pozisyonda çok güzel gaz çıkarıyorlar. Önce masaj sonra pozisyonda tutıyordum hala gazı çıkmadıysa tekrar masaj yapıyordum rahatlayana kadar döngü devam ediyordum. Ve çay kaşığı ile zeytinyağı veriyordum. Bu şekilde atlattık ve ben süt ürünlerini kesmiştim
B
Buket ..
6 Ocak 2026 20:05
Benimki çok gazlı bi bebek değildi ama gazı birikince de ortalığı ayağa kaldırıyordu düzenli olarak masaj yapın karnına i love you masajı ve bisiklet hareketi dizlerini de karnına doğru hafifce bastırın kaç gecemi rahatlattı bu masaj. Muhtemelen alt gazı birikmiştir günde bir kaç kere masaj yapın insallah hafifler