Gaz Problemi
123 görüntüleme
E
Esra D. ..
23 Aralık 2025 16:46
Bebeğim 42 günlük kolik alttan çok zor gazını çıkarıyor ama emdikten sonra uyuyakaldığı için üstten gazını çok çıkaramıyor gaz damlası da kullanıyoruz ne yapmam gerekiyor
A
Aysenur A.
23 Aralık 2025 16:49
yüzüstü yatır sen yanındayken alttan çıkarır. üstten çıkması içinde emzirmenin yarısında kaldır çıkar emzirmeye devam et öyle diyorlar
E
Esra D. ..
23 Aralık 2025 16:50
Teşekkür ederim 🥰
G
Gdkmc
23 Aralık 2025 17:39
Siz yediklerinize dikkat ederek gazı minimuma düşürmeye çalışabilirsiniz
A
Ayşegül O.
23 Aralık 2025 17:47
Bizi Sab Simplex damla, Clinikid masaj yağı ve masaj kurtardı, çok dayanılmaz hale gelecek anlar olur olmuştur olacak mutlaka, sabır diliyorum şimdiden. 3.aydan bildiriyorum gaz sancısı kesinlikle bir anda yok oluyor.
A
Ayşegül O.
23 Aralık 2025 17:49
Yüzüstü yatır, beyaz gürültü dinlet, üstü kılıflı sıcak su torbaları da kurtarıyor. Ayrıca bazı D vitamini damlaları bebek kolik olmasa bile çok gaz yapıyor, araştırdım hatta. Biz Ocean kullanıyoruz.
E
Esra D. ..
24 Aralık 2025 08:00
Bende ocean kullanıyorum nurse harveys damla kullanıyorum şu an biogai ve sab simplex bize iyi gelmedi umarım bizimki de çabucak geçer teşekkür ederim 🙏
Ş
Şeyma
24 Aralık 2025 17:32
Biz de bir sürü gaz damlası denedikallenviando
diye bi gaz damlası baya iyi gelmişti doktorunuza sorup kullanabilirsiniz
diye bi gaz damlası baya iyi gelmişti doktorunuza sorup kullanabilirsiniz
E
Esra D. ..
24 Aralık 2025 17:32
Teşekkür ederim 🙏
M
Melisa B.
1 Ocak 2026 20:31
Biogaia kaç gün kullandınız bilmiyorum ama ben kullanırken bize kötü geldi diye düşündüm 5. Gün bıraktım baktım 2 gün bırakınca yine aynıydı geri başladık ve 7. Günden sonra çok iyi geldi ekstra da metsil 5 damla kullanıyorum 6. Haftadayız
M
Melisa B.
1 Ocak 2026 20:32
Kiraz çekirdeği torbası var karnına koyuyoruz mikrodalga da ısıtıp çok iyi geliyor aman yakmamaya dikkat emzirdikten sonra uyusa bile omzunuza alıp pat pat vurun veya iki bacağınızın arasına alın