Gaz Problemi
98 görüntüleme
B
Beyza Y.
15 Ağustos 2025 14:21
Merhaba annelerim kızım 50 günlük gaz problemi yaşıyoruz her sabah 6 da bir ıkınma kendini sıkma yaşıyor. Nurse harvey şurup olanı kullanıyorum ama pek fayda etmiyor önerebileceğiniz gaz damlası var mı
B
Büşra K. ..
15 Ağustos 2025 14:26
Merhaba Nurse Harvey bizde işe yaramıştı gaz damlasında ziyade ayaklarını sıcak tutmak lazım temiz bir havluyu ütüleyip bebeğiinizin karnına sarabilirsniz kovanın içine sıcak su doldurup bebeği tuvalete oturtup gibi tutup gazını çıkarabilirsiniz bunların hepsi bizde işe yaramıştı bir de bebeğin mide gazını iyi çıkarın ki gaz bağırsaklara inmesin
Z
Zeynep A. T.
15 Ağustos 2025 14:53
Bebeğim 4 ay boyunca gaz sancısından inledi sabahları ve gün boyu ağladığı zamanlar oldu kolikti ve akşam saatleri zehirdi hiçbir gaz damlası işe yaramadı ama ayağını sıcak tutmak karnına sıcak havlu koymak suda bekletmek ve sürekli gaz masajı yapmak bizi rahatlattı. Bizi rahatlatan en güzel şey kanz ana kucağının üzerine piyanolu oyun halısını koyup hareket etmesini sağlamaktı en çok orda gaz çıkartıyordu. Marka vermemin sebebi bu ana kucağı diğerlerine göre baya çökük o pozisyonda bağırsakları çalıştırdığını düşünüyorum
A
Ayşe V. ..
17 Ağustos 2025 19:15
Ben nurse herveys in şurubunu kullandım fena değildi sab simplex de kullandım aşırı sancılandırıyor bence denemeyin probiyotik kullanabilirsiniz o da gaz şurubu ile daha etkili olur çay ağacı yağıyla gaz masajı yapabilirsiniz
Ş
Şeyda B.
17 Ağustos 2025 19:20
O saatlerde ki sancılanmalar biyolojik olarak bağırsakların gündüz periyoduna başladığı zaman olduğu için masaj yapıyordum ben bol bol nerdeyse yarım saat bisiklet hareketi ,I love you karın masajı ,minik titreşim hareketi en çok onlar etkili oluyordu gün içinde yine şurubunu verin muhakkak
R
Rabia A. T. P. ..
17 Ağustos 2025 19:36
Sab simplex etkili oldu bizde doktor önerisi ile kullanmanızı tavsiye ederim
S
Sever B. G.
17 Ağustos 2025 19:41
Merhaba. Bebeğim prematüre bebekti ve biogaia kullandım ilk 3 ay. Mama yediği için de su olarak bebek suyu kullanıyorum her zaman. Ayrıca yemek sonrası (1-1.5 saat sonra) karın masajı, bacak idmanları yapıyordum bebeğime. Ayrıca olarak da yemeğini yedikten yaklaşık 2 saat sonra (kusmasını engellemek için) yüzüstü koyuyordum. Ha bir de evde spa yapıyorum hep. Duş başlığıyla suyu karnına masaj yaparak tutuyorum. Hep iyi gelmişdir bebeğime