Gaz Problemi
93 görüntüleme
A
Asu K.
10 Ağustos 2025 15:13
Bebeğim 15 günlük, masajla ve banyoyla rahatlatıp gazını baya çıkartıyoruz ama sürekli yine ıkınarak kıpkırmızı oluyor ve ağlıyor. Özellikle geceleri 5 den sonra. Ama kolik değil anlık oluyor. 5 dk da bir yapıyor bunu. Başka sıkıntısı olabilir mi?
G
Gizemm
10 Ağustos 2025 15:32
Benim de kızım çok gazlıydı 5 aylık olmasına rağmen hala gazı var yediğiniz yiyeceklere dikkat edin alerjik de olabilir kızımın süt ürünlerine özellikle yumurtaya alerjisi var sizde yediklerinizi takip edin belki alerjiktir
A
Asu K.
10 Ağustos 2025 15:36
Zaten vücudunda alerjik olduğunu düşündüğüm şeyler çıktı. Süt ürünlerini kestim yarın doktora gideceğim, peki alerjisi olduğu şeyleri tüketmesem bu gaz sıkıntısı geçer mi acaba
B
Beyza E.
10 Ağustos 2025 16:10
Benim bebeğim de aynı 16 günlük aynı sizin dediğiniz gibi benimki de doktor normal olduğunu söyledi bağırsakları düzene girdiği için oluyormuş ama gaz damlası başladım ben bugün mecbur kaldım
S
Selin E.
10 Ağustos 2025 16:30
Asu hanım bizim bebeğimizde böyleydi sürekli masajlar yaptık hareketler yaptırdık bebek asla rahatlamıyor gibi geliyordu uykusunda sürekli kıpırdanıp mırıldanıyordu bende uyandırıp masaj yapıyordum. 2.ayında daha zor bir hal aldı doktorumuz gaz damlası verdi iki tane karıştırtarak ama ondan ziyade bebekler gelişirken bağırsakları da aynı şekilde gelişir dedi. O da bir nevi beyin görevi görüyor, çocuğu rahat bırakırsanız düzelir ellemeyin uyusun dedi. Öyle de yaptım iki gün sonra çocuk rahatladı. Yani bu bir gelişim basamağı gibi bir şeymiş.
A
Asu K.
10 Ağustos 2025 17:49
Ya umarım dediğiniz gibi geçicidir. Benim bebeğimin sıkıntısı zannediyorum ama genel olarak böyleymiş içim rahatladı. Çok teşekkür ederim 🌼
A
Ali P.
12 Ağustos 2025 11:40
Benim bebeğimde de ayni durum var 20 günlük. Nursey havers gaz damlasi kullanmayi dusunuyorum bilgisi olan yazabilir mi lütfen
A
Asu K.
12 Ağustos 2025 11:47
Dün doktorumuz bize Bigaia gaz damlası verdi, bir de tane kimyon çayını önerdiler, sabah akşam içiyorum. Bunlar iyi gelir umarım. Tecrübelerimi tekrar yazarım
A
Ali P.
12 Ağustos 2025 11:49
Teşekkur ederim. Başka tecrubesi olanlar da yanitlarsa sevinirim