Gaz problemi

213 görüntüleme
G

Gülizar T. ..

1 Haziran 2025 21:03
Dört ay üç günlük hocam geçmeyen gaz problemi var oğlumuzun relactaz metsil ve my flor kullanıyor anne sütü alıyor doğduğundan beri probiyotik kullanması zararı olur mu relactaz bir aydır kullanıyoruz
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

3 Haziran 2025 12:40
Açıkçası bu bebekte gaz sorununu çoktan geçmiş olması lazımdı. Sorunun kaynağına inerek ne olduğunu bulmalı ve bu şekilde çözmelisin. Bugüne kadar damlalari ile sorunu ortadan kalkan hiçbir bebek görmedim. Bu sebeple şu anki gasp çözümü kullandığınız ürünlerin sorununuzu çözeceğini düşünmüyorum… doktorunuza giderek sorunun kaynağının ne olduğunu sormanızı tavsiye ederim.
G

Gamze P.

3 Haziran 2025 12:43
Sorunun kaynağını nasıl bulcaz hocam doktora götürüyoruz gazlı bebekse 8 aya kadar gaz sorunu yaşarsın size kim dedi 4 aylıkken geçer diye öyle bişey yok diyor
Ç

Çağla E. ..

3 Haziran 2025 19:36
Bol bol gaz masajları var onları izleyip yapın benim bebeğime iyi gelmişti zamanla gelişip kendileri rahatca çıkarıyor
Ş

Şerife H. ..

4 Haziran 2025 18:11
Merhaba hocam benim oğlum da 7 aylık 5 farklı doktora götürdüm hepsi aynı şeyi söylüyor idrar yolu enfeksiyonuna kulak yolu enfeksiyonuna bakıldı röntgen çekildi sadece gaz çıkıyor yediklerim asla gazlı şeyler değil gaz için bütün videolarınizi izledim dik emzirdim gaz damlası probiyotik her şeyi kullandık ama bir türlü geçmiyor normal diyolar her şeye sadece
Ş

Şerife H. ..

4 Haziran 2025 18:15
Aynı zamanda alerjisi de yok
G

Gamze P.

5 Haziran 2025 05:58
Masaj da yapıyorum duş da aldiriyorum gaz kendi de yapıyor ama çok gazlı yeterli gelmiyor özellikle geceleri em yat yaptığımız için ssbaha karşı şişiyor ıkıniyo sürekli
S

Seda K.

7 Haziran 2025 19:34
Gazdan çok çekmiş bir anne olarak yazıyorum. Piyasada denemedigim damla kalmadi. Bahsettiğiniz ürünleri de kullandım maalesef ise yaradıklarını düşünmüyorum. Çocuğun ayakları hep karninda gecenin bi yarısı çığlık çığlığa agliyordu. Kendi başına da ne üstten ne alttan gazi çıkmıyordu. Alerji testine götürdüm bisey cikmadi zaten belli olmayabiliyormus. Röntgen cekildi gaz dolu. Ben sürekli masajnyaparak rahatlatmaya calisiyordum. Beslendikten sonra özellikle gazini almadığınız sürece perisanlik. Bizim 5 ay sürdü hic bitmeyecek sandım. 6.ayina girisimizle duzelmeye basladi. Fakat ek gıdayla beraber bu kez kabızlık problemi ile uğraştık. 11 aylık oldu son 1 aydır düzene tam anlamıyla girdik. Nereye goturduysem çözüm olmadi cocuk acı cektigiyle kaldi
M

Mervenur A. ..

9 Haziran 2025 22:42
5.5 aylık bebeğim var ve gaz sorunu yüzünden ne uyku uyuyabiliyor ne rahat gün geçiriyor kolik bebek değil ama sancısı olunca çok ağlıyor uykuyu da çok seven bir bebek aslında ama bu sorun yüzünden uyuyamayınca çok üzülüyoruz. Denemediğimiz şey kalmadı masajlar yağlar banyo damlalar hiçbiri tam olarak rahatlatmıyor. Yediklerime de dikkat ederim özellikle süt ve süt ürünlerine, bu durum bana asla normal gelmiyor ama doktorumuz dahil herkesin dediği şey normal zamanla geçer ama bize hiç geçecek gibi gelmiyor
N

Neslihan K. D.

10 Haziran 2025 18:38
Bizde çok gazlıydık. Şimdi 3 aylığız halen biraz var. Bol bol gaz masajları ve hergün sıcak duş yapın. Ayrıca gündüz uykularını yüzüstü yaptırmaya çalışın o şekilde çok güzel gazları çıkıyor. Ancak yanından ayrılmadan gözünüz üzerinizde olsun. Ve tummy time egzersizi gibi yüzüstü bol bol vakit geçirebileceği faaliyetler olursa da iyi olacaktır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir