Gaz-kolik
45 görüntüleme
P
Pınar K.
13 Nisan 2026 14:03
Bebeğim 2 aylık uyku düzeni tam oturmadı geceleri saat 21.00 22.00 aradı uyuyor sabahları 8-9 aradı uyanıyor tabi ben gece 3-4 saatte bir uyandırıp emziriyorum sonra öğlen biraz uyuyor saat 16.00 dan sonra sürekli kucak ve emmek istiyor uyumuyor bi türlü çok huzursuz oluyor
K
Kübra N. A.
13 Nisan 2026 14:08
Benim de 2 aylık bebeğim var saat 16.00 gibi huzursuzluk başlıyor 19.00 a kadar sürüyor sürekli ağlama krizleri ve emme isteği oluyor bu saatlerde ve uyumuyor uyusa da 5 dk sonra uyanıyor😢
P
Pınar K.
13 Nisan 2026 14:10
Benim de 2 aylık bebeğim var saat 16.00 gibi huzursuzluk başlıyor 19.00 a kadar sürüyor sürekli ağlama krizleri ve emme isteği oluyor bu saatlerde ve uyumuyor uyusa da 5 dk sonra uyanıyor😢
N
Nis
13 Nisan 2026 14:18
Bu süreci çok yeni atlatmış biri olarak söyleyebilirim ki o saatlerde kendinizi dünyadan koparın ve bebeğinizin huzurlu pozisyonu neyse o şekilde takılın kucağıınızda olsun emzirin sessizce bir şeyler izleyin sizde çayınızı çorbanızı için yanınızda biri varsa çok güzel yoksa bile kendiniz bu ortamı oluşturmaya çalışın ben olabildiğince öyle yaptım
Aynı olmasa da benzer şeyleri yaşıyoruz muhtemelen ve benim için çok zordu ama geçiyor ve emin olun bir ay içerisinde geçecek ilk üç ay gibi olmuyor dördüncü ay itibari ile gerçekten her şey çok değişti sizin de değişecek o yüzden bugünlerin geçeceğini asla ama asla unutmayın :)
Yukarıdan çıkartın huzursuzsa o saatlerde de kucakta destekleyin veya onu nasıl rahat edecekse o şekilde ve zamanın dolmasını bekleyin :))
Aynı olmasa da benzer şeyleri yaşıyoruz muhtemelen ve benim için çok zordu ama geçiyor ve emin olun bir ay içerisinde geçecek ilk üç ay gibi olmuyor dördüncü ay itibari ile gerçekten her şey çok değişti sizin de değişecek o yüzden bugünlerin geçeceğini asla ama asla unutmayın :)
Yukarıdan çıkartın huzursuzsa o saatlerde de kucakta destekleyin veya onu nasıl rahat edecekse o şekilde ve zamanın dolmasını bekleyin :))
N
Nis
13 Nisan 2026 14:20
Gazı olabildiğince mideden yukarıda iken çıkartın doktor bey bunu sürekli söylüyor ve ben de uygulamaya çalıştım ama gerçekten işe yarar bir yöntem, ne kadar çıkartırsak çıkartalım tabii bağırsaktaki gaz çok huzursuz ediyor illaki çocuğu ama gececek :)
P
Pınar K.
13 Nisan 2026 14:23
Bu süreci çok yeni atlatmış biri olarak söyleyebilirim ki o saatlerde kendinizi dünyadan koparın ve bebeğinizin huzurlu pozisyonu neyse o şekilde takılın kucağıınızda olsun emzirin sessizce bir şeyler izleyin sizde çayınızı çorbanızı için yanınızda biri varsa çok güzel yoksa bile kendiniz bu ortamı oluşturmaya çalışın ben olabildiğince öyle yaptım
N
Nis
13 Nisan 2026 14:53
İnşallah öyle olur çocuğuma yalnız bakıyorum eşim sürekli işte şuan ev taşıma sürecindeyim her şey o kadar üst üste geldiki çok yorgunum umarım dediğiniz gibi olur ve zamanla geçer
Bu bi dönem ve gececek kendinizi ve onu rahatlatmaya calısın işte olabildiğince, gün sayın sabredin :) Allah kolaylık versin tüm işler için