Gaz İlacı

326 görüntüleme
K

Kübra G.

7 Ağustos 2026 20:24
25 günlük bebegim var gazlı bi çocuk zorlanıyo çıkarırken önerebileceginiz bi ilaç takviye var mı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

7 Ağustos 2026 20:39
Bol masaj sürekli ılık suyla duş ilaç tavsiyesi veremem çünkü ben kimyon suyu içirdim hep
Hatice N.

Hatice N.

7 Ağustos 2026 20:39
Bence bunu en iyi doktorun yönlendirir ama gaz damlasından çok gaz masajını daha çok öneriyorlar benim oğlumda çok gazlı bir bebekti gaz damlası aldım ama çok faydasını görmedim bir sürü teknik var masaj için çok etsikini gördüm ama en çok faydayı pilates topunda buldum kendin
üzerine oturup bebeği göğüsüne yaslıyorsun bebek aallanmicak sen hafif hafif zıplicaksın üstünde aşağı yukarı inanılmazzzz etkili
Tay

Tay

7 Ağustos 2026 20:58
Gaz damlası bebekten bebeğe değişiyor ben metsil kullandım çok iyi gelmişti lütfen doktor tavsiyesi ile kullanın alerjik durumları oluyor
K

Kübra B.

7 Ağustos 2026 21:51
Çok küçük bebeğiniz lütfen böyle şeyler kullanmayın siz masaj yaptıkça o büyüdükçe düzene oturacak sindirim sistemi daha gelişmedi bile
Ö

Özge Ş.

Premium Üye
7 Ağustos 2026 21:51
Aguline iyi geldi bize
İ

İlknur S.

7 Ağustos 2026 21:57
benim bebeğim de çok gazlıydı .

Sab simplex kullandım daha sonra mommys bliss gündüz için olanını kullandım . Mommys bize daha iyi geldi çok gazlıydı çünkü
D

Duygu S. A. ..

7 Ağustos 2026 22:10
Mutlaka doktorunuza danışın benim bebeğim kolikti burada arkadaşların önerdiği tüm gaz ilaçlarını denedim hiçbiri mucize yaratmadı zamanla geçiyor. Bize en cok nurse harveys colex olanı ise yaramisti.
K

Kübra G.

7 Ağustos 2026 22:20
Tşk ederim hepinize arkadaşlar
D

Damla T.

7 Ağustos 2026 22:34
Merhaba
K

Kübra N. A.

Premium Üye
7 Ağustos 2026 22:36
Art de huile nin gaz masajı yağının, manuel ana kucağının ve piyanolu oyun halısının çok faydasını gördüm ama benim bebişimin gazı bendeki hiperlaktasyondan dolayıydı. Siz de sebebine bağlı olarak çözüm bulabilirsiniz
K

Kübra G.

7 Ağustos 2026 22:53
Bnm bebeğin karnı gurluyo ve bazen kusuyor bunun için öneriniz var mı
İ

İlknur S.

7 Ağustos 2026 22:55
Kübra Göker
Bnm bebeğin karnı gurluyo ve bazen kusuyor bunun için öneriniz var mı
Guruldaması 4. Aya geldik arada hala oluyor . Kusmasında devam ediyor doktor bize fazlasını çıkarıyor demişti öyle fışkırır şekilde değilse eğer
P

Poyrazın a. ..

9 Ağustos 2026 03:11
Sab simlex gaz damlası günde 4x15 damla doktorumuz önermişti aşırı iyi geldi
Gökçe Ç. Y.

Gökçe Ç. Y.

11 Ağustos 2026 00:18
Mama denediğimiz için yaşadık hem mamaları hep kustu hemde onlar gaz yapmıştı bizde gaz damlası kullandık kriz gibi ağlayarak uyanınca mama denemelerini kesince geçti tabi o arada büyüdü de 😓😅
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir