Gaz İçin Acı Elma Yağı

76 görüntüleme
Sule D.

Sule D.

20 Kasım 2025 17:41
Bebeğim çok gazli ne kullandıysam geçmedi acı elma yağı önerdiler karin ve ayaklara masaj yaparsak uyguluyormuşuz deneyen ise yarayan var mı
Bir zararı olur mu
T

Tuğba A.

20 Kasım 2025 18:02
Benim bebegim aşırı kolik bir bebekti denemediğim gaz damlası kalmadı hiç biri işe yaramadı.Sürekli karnına bebek yaı ile masaj yapıp gaz çıkarma hareketleri yaptırdım.En son probiyotik kullandım o şekilde5nci ayımıza geldik şimdi yine sorunları başladı probiyotigi bırakınca
E

Edanur b.

20 Kasım 2025 18:06
Merhaba, bana da önerdiler memnun olan çok fazla. Ben de kullanmak için aldım fakat bir kere kullanıp çöpe attım elimden bi kaç saat kokusu geçmedi. Diğerlerinde nasıldır bilmiyorum ama bize yaramadı. Bizde işe yarayan en iyi şey benim her gece uyumadan önce rezene içmem ve ev yapımı kırmızı kantaron yağı ile karnı sırtı topuğu ve bazen( çok nadir kaka da yapamıyosa) makat bölgesine masaj yaptım. Ve cidden çorap kullanmayı önermiyorlar ama bi yakınımızın tavsiyesiyle çorap giydirmeye başlayınca da azaldığını gördüm. İnşallah sizinki de en kısa zamanda geçer 🙏
Sule D.

Sule D.

20 Kasım 2025 18:41
Çok teşekkür ederim ❤️
E

Edanur b.

21 Kasım 2025 03:04
Bu arada bebeğiniz 4 ayda küçükse laktoz intoleransı da olabilir. Ben ne yaptıysam geçmemişti tam anlamıyla. Bi kaç gün süt ürünlerini tüketmeyince sakinleştiğini farketmiştim. Süt ürünleri tüketen biriyseniz 1-2 gün deneyin derim
Sule D.

Sule D.

21 Kasım 2025 03:51
Onu da denedim doktor tavsiyesi ile ama ise yaramadı 5.5 aylık kizim
B

Bengisu P.

21 Kasım 2025 12:17
Ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ayaklarına masaj yapıyorum naneli gibi keskin bir kokusu olduğu için karnına sürmek istemedim açıkçası sadece ayaklarına masaj yapıyorum etkisini gördüm
S

Sena P.

21 Kasım 2025 12:32
İnternet ve geleneksel tüm yöntemleri denedim masaj egzersiz acı damla yağı ılık banyo kimyon çayı rezene vs vs ama en en en etkili yöntem bebek sakinken ve gazı oldugunu anladıgınızda bacaklarını katlıyorsunuz neredeyse yuzune kadar getirin korkmayın cok esnekler yavas yavas konusarak yapıyorum ben eğer cok aglıyorsa yapmayın beyaz gürültü veya pışpışlayrak önce sakinleştirip sonra dedigim gibi deneyin o pozisyonda 15-20 saniye bekletin kesinlikle cıkacaktır

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir