Gaz Damlası ve Mama Önerisi

93 görüntüleme
N

Nesrin ..

30 Mart 2026 11:53
34 günlük bebeğim aşırı gazı var mama kullanıyorum hipp denedim kabız yaptı aptal comformil işe yaramadı şuan keçi sütlü mama kullanıyorum ama faydasız
Melek M.

Melek M.

30 Mart 2026 12:02
aptamil prosyneo denediniz mi ? Ama bu aylarda gaz sancısı olur bir süre sonra düzeliyor ben de aynı sorunu yaşadım bir ay sonra düzeldi
Sude G. .

Sude G. ..

30 Mart 2026 12:15
Bebelac gold ile başladık biz hala onunla devam ediyoruz her bebek farklı tabii ki ama hiç sorun yaşamadık. Yoğun gazı olduğu dönemlerde doktor tavsiyesi ile probiyotik kullandık çok işe yaramıştı
K

K.Y

30 Mart 2026 12:27
Ben mama kullanmıyorum ama bebeğim gazlı bir bebekti gaz damlası olarak sab simplex kullanıyoruz 40 ından sonra biraz daha azaldı şuan 2 aylık daha iyi bence bağırsak gelişimi ve gaz çıkarmayı öğrenme ile alakalı bu da zaman ve sabır istiyor.
H

Hatice M.

30 Mart 2026 12:37
Gaz damlası olarak sab simplex öneririm biz çok memnun kaldık
E

Esma T.

30 Mart 2026 12:38
Sma comport gazi olan bebekler için ideal biz de onu kullanıyoruz
R

Rabia

30 Mart 2026 12:41
Nurse Harvey’s gaz giderici damladan çok memnun kalmıştım
S

Sena

30 Mart 2026 15:41
Doktorumuzun önerisiyle doğduğundan beri Esogis gaz damlasını günde 2-3 kere kullanıyoruz. Memnun kaldık. Mama olarak Hipp kullanıyorum. Günde 1 kere mamasına bir iki damla zeytinyağı damlatıyorum. Hem gaz sancısına iyi geliyor hem de kabız olmasını engelliyor
N

Nesrin ..

13 Nisan 2026 12:05
Teşekkür ederim yorumlarınız için en son doktora götürdüm kolik çıktı zaman la geçirmiş ama ben çok yoruldum sapsmilx kullandım nurse har veya kullandım yok hafiflemiyo
N

Nesrin ..

13 Nisan 2026 12:07
Melek Möngü
aptamil prosyneo denediniz mi ? Ama bu aylarda gaz sancısı olur bir süre sonra düzeliyor ben de aynı sorunu yaşadım bir ay sonra düzeldi
Yok denemedim kilo kaybı yapar mı yada gaza faydası var mı?
Melek M.

Melek M.

13 Nisan 2026 12:08
Nesrin
Yok denemedim kilo kaybı yapar mı yada gaza faydası var mı?
Sindirimi daha kolay diye almıştım bana faydalı oldu gibime geldi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir