Gaz Damlası Metsil

91 görüntüleme
G

Gözde

24 Şubat 2026 14:33
Oğlum 73 günlük sancısı tuttuğunda çok şiddetli ağlıyor doğal içerikli gaz damlası denedik hiç işe yaramadı daha önce metsil kullanıp faydasını gören var mı?
Ayşenur G.

Ayşenur G.

24 Şubat 2026 14:34
Emiyor mu ? Sizin yediğiniz şeyler gaz yapıyor olabilir Osman hoca gaz damlalarının hiçbrisini önermiyor altta yatan sorun nedir ona bakın diyor
G

Gözde

24 Şubat 2026 14:40
Emiyor sadece anne sütüyle besleniyor, süt ve süt ürünlerinin hiçbirini tüketmiyorum 1 aydır. Eskiye göre çok az düzelme var ama hala ara sıra krize girecek şekilde ağlıyor. Fitil vermek sancısı için mantıklı mıdır?
H

Hilal B. ..

24 Şubat 2026 14:56
Fitili bilmiyorum ama bizim doktorumuz ayaklarına bir damla adaçağı yağı sürün demişti fazlası zararmış ama o baya faydalı oldu
M

Merve S.

24 Şubat 2026 15:27
ayaklarının altına acı elma yağı sürüyorum ihtiyaç durumunda da metsil kullandığım oldu faydası oluyor rahatlatıyor

N.

24 Şubat 2026 16:53

Gözde

Emiyor sadece anne sütüyle besleniyor, süt ve süt ürünlerinin hiçbirini tüketmiyorum 1 aydır. Eskiye göre çok az düzelme var ama hala ara sıra krize girecek şekilde ağlıyor. Fitil vermek sancısı için mantıklı mıdır?

Benim de oğlum sizinle aynı 74 günlük bu ara gaz sancısı, bagirsaklarindan çok ses geliyor acaba dönemsel olabilir mi? Bizim de azalmıştı şu ara tekrar arttı
Sevim T.

Sevim T.

24 Şubat 2026 22:51
istediğin gaz damlasını kullan yine etki etmeyecek benim bebeğimde çok zorlanıyor kıpkırmızı oluyor ıkınırken baş başa bi odada sakince sessiz tonlarda konuşup güldürerek sakinleştirip emziriyorum anında yapıyor kendinde yapamıyor diye strese girersen bebeği bence oda etkiliyor. Adaçayı yağının masajını kuzenim yapıyor etki görüyor fitile özellikle hiç gerek yok tek seferlik çözüm devamlı kullanırsan bağırsakta tembellik yapar bütün hayatı onlarla geçer
E

Elvan

25 Şubat 2026 09:19
Metsil kullandım ilk başta fazydasını gördük sonrasında çocuğunda karın ağrısı yapmaya haşladı diye düşünüp bıraktım.aşırı gazlı çocuğu olmayanlar anlayamaz gerçekten ne yapsanızfa işe yaramıyor mecburen damlalara sarıyoruz
Fidannur Z.

Fidannur Z.

25 Şubat 2026 13:45
Bende bebeğime metsil kullanıyorum 6 saat arayla 8 damla mamasına katıyorum faydasını gördüm
Fidannur Z.

Fidannur Z.

25 Şubat 2026 13:46
Diğer bitkisel damlalara göre etkili

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir