Gaz Damlası
64 görüntüleme
İ
İnanç B.
9 Nisan 2026 10:19
Hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz. Biz metsil denedik zinco denedik şimdi de trubiotic kullanıyoruz ama bazı zamanlar da yetersiz kalıyor
D
Dilek P.
9 Nisan 2026 10:41
Bebeğinizin neden gazı oluyor önce onu bulun ona göre damla seçin benim bebeğimin reflü kaynaklı gazı oluyordu o yüzden sadece maflor etki ediyor rahatlatıyordu
İ
İnanç B.
9 Nisan 2026 10:46
Reflü yok doktora da götürdük aşırı yoğunluk var içerisinde nurse harveys aldık yarın da onu deneyeceğim Osman hoca onu öneriyordu

Latife K.
9 Nisan 2026 11:02
Ben gaz damlalarının işe yaradığını düşünmüyorum. 3-4 aya kadar bebeğin bağırsakları gelişmediği için gaz olması çok normal. Sona zaten yavaş yavaş kendi çıkarmaya başlıyor
Ş
Şeyda B.
9 Nisan 2026 11:09
Ben gaz damlası kullanıyorum , ilk önce nurse harveys kullandım pek faydasını görmedim , şuan sam simplexs kullanıyorum ve 70 günlük kızıma iyi geliyor
İ
İnanç B.
9 Nisan 2026 11:23
Ben gaz damlası kullanıyorum , ilk önce nurse harveys kullandım pek faydasını görmedim , şuan sam simplexs kullanıyorum ve 70 günlük kızıma iyi geliyor
Ş
Şeyda B.
9 Nisan 2026 15:06
Bizde nurse harveys denedikten sonra onu deneriz aşırı gazı yok ama bazı günler aşırı zirve yapıyor küp gibi şişiyor karnı aşırı huzursuz oluyor onda da
İ
İnanç B.
9 Nisan 2026 15:17
Sürekli gün içerisinde de masaj yapın bebeğinize , sabırlı olmamız gerekiyor başka türlü atlatamıyoruz maalesef 🤦♀️
Yükleniyor...