Gaz Damlası

64 görüntüleme
İ

İnanç B.

9 Nisan 2026 10:19
Hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz. Biz metsil denedik zinco denedik şimdi de trubiotic kullanıyoruz ama bazı zamanlar da yetersiz kalıyor
D

Dilek P.

9 Nisan 2026 10:41
Bebeğinizin neden gazı oluyor önce onu bulun ona göre damla seçin benim bebeğimin reflü kaynaklı gazı oluyordu o yüzden sadece maflor etki ediyor rahatlatıyordu
İ

İnanç B.

9 Nisan 2026 10:46
Reflü yok doktora da götürdük aşırı yoğunluk var içerisinde nurse harveys aldık yarın da onu deneyeceğim Osman hoca onu öneriyordu
Latife K.

Latife K.

9 Nisan 2026 11:02
Ben gaz damlalarının işe yaradığını düşünmüyorum. 3-4 aya kadar bebeğin bağırsakları gelişmediği için gaz olması çok normal. Sona zaten yavaş yavaş kendi çıkarmaya başlıyor
Ş

Şeyda B.

9 Nisan 2026 11:09
Ben gaz damlası kullanıyorum , ilk önce nurse harveys kullandım pek faydasını görmedim , şuan sam simplexs kullanıyorum ve 70 günlük kızıma iyi geliyor
İ

İnanç B.

9 Nisan 2026 11:23
Şeyda Başkan
Ben gaz damlası kullanıyorum , ilk önce nurse harveys kullandım pek faydasını görmedim , şuan sam simplexs kullanıyorum ve 70 günlük kızıma iyi geliyor
Bizde nurse harveys denedikten sonra onu deneriz aşırı gazı yok ama bazı günler aşırı zirve yapıyor küp gibi şişiyor karnı aşırı huzursuz oluyor onda da
Ş

Şeyda B.

9 Nisan 2026 15:06
İnanç Bilgi
Bizde nurse harveys denedikten sonra onu deneriz aşırı gazı yok ama bazı günler aşırı zirve yapıyor küp gibi şişiyor karnı aşırı huzursuz oluyor onda da
Sürekli gün içerisinde de masaj yapın bebeğinize , sabırlı olmamız gerekiyor başka türlü atlatamıyoruz maalesef 🤦♀️
İ

İnanç B.

9 Nisan 2026 15:17
Şeyda Başkan
Sürekli gün içerisinde de masaj yapın bebeğinize , sabırlı olmamız gerekiyor başka türlü atlatamıyoruz maalesef 🤦♀️
Evet maalesef öyle rahatlayamıyorlar da kuzularım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir