Gaz Damlası

95 görüntüleme
G

Gamze

13 Aralık 2025 14:37
Sab simplex gaz damlası kullananlar memnun mu
Y

Yasemin Ö.

13 Aralık 2025 14:48
10 gündürkullanıyorum başta faydası oldu gibi ama biz hala gaz sancıları çekiyoruz akşamları bebekten bebeğe değişebilir gaz damlaları deneme yanılma yöntemi malesef
B

Burcu

13 Aralık 2025 14:52
Bizde de maalesef aynı durumu yaşadık. Başta çok iyi geldi ama yind en başa döndük
S

Saliha A. ..

13 Aralık 2025 14:59
Probiyotik damla (ile kullanırsan çok etkili biz çok faydasını gördük sampsiplexin
G

Gamze

13 Aralık 2025 15:00
@Saliha Altay hangi probiyotik damla kullanıyorsunuz acaba
İ

İlkin D.

13 Aralık 2025 15:17
Ben açıkçası hiç faydasını görmedim aynıydı. Probiyotikle kullandım hemde. Ben Nurse Harvey Plus kullanıyorum yeni probiyotikli doktorunuza danışıp bir de onu deneyin isterseniz.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

13 Aralık 2025 16:04
Bize hiçbirinin faydası olmadı ben kimyon veriyorum
S

Saliha A. ..

13 Aralık 2025 18:08
Symbosys bıfıdrop @gamze
S

Saliha A. ..

13 Aralık 2025 18:09
Her bebek farklıdır bu gaz sorununda kesin bir çözümü yok bagırsak florası gelişiyor sindirim sistemleri net bir ilaç bulunamamış ben sanpsmplex ve probiyotik faydasını gördüm herkeste etkili mi bilemem
L

Leyla.ekin

13 Aralık 2025 22:30
3 haftadr falan kullanıyoruz baya faydasını goruyoruz doktorumuza danıstıgımızds gunde 3 defa cok sıkısırsanız 4 defa kullanın dedi o sekilde ilerliyoruz duzenli kullanmayınca cok bişi beklemeyin çünkü doktora sormadan alıp kullandıgımızda nolur ne olmaz korkusuyla baya düzensiz kullandım 2 defa verdik 3 defa verdik hep değişti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir