Gaz Damlası
85 görüntüleme
İ
İrem S.
31 Ekim 2025 10:22
Gaz damlası hangisini kullanıyorsunuz faydasını gördüklerinizi yazabilirmisiniz
Z
Zehra A.
31 Ekim 2025 10:24
Ben lactocol kullanıyorum gayet iyi
M
Mehves
31 Ekim 2025 11:12
Sab simplex kullandım. Düzenli olarak 6 saatte bir gece gündüz verdik dolayisiyla etki etti. Ama tabi o kadar intizamli vermelimiydim bilmiyorum. Fakat damla ise yariyormu eh sayılır rahatlattı. Ama masaj, damla, ılık duş, yüz üstü zamanı hepsini Düzenli yaparak gazdan rahatladik. Ayrıcae emzirdikren sonra Düzenli olarak sırtını sivalayip gegirttim ve daha sonra karnina gaz masajı yaptım. Bazı bebek gazlı okuyor ve kıyamam acıdan huzursuz ve mutsuz oluyolar. Bi nebze rahatlatldı yavrum bunları yapmanı öneririm. Özellikle beslenme sonrası sırtını sivazlama ve gaz masaji eksik olmamalı. Sab simplex güzel. Birde Düzenli verin çünkü verir vermez etki etmiyor ne yazıkki
İ
İlkim Ö.
5 Kasım 2025 06:32
Bende gaz ilacı kullandım bebeğim 2aylık ama çok etki ettiğini düşünmüyorum faydası var evet ama çözüm olmadı acı elma yağı ve susam yağını karıştırıp günde bir defa ayak altına masaj yapıyorum çok faydasını gördüm
K
Kübra Y.
5 Kasım 2025 06:35
Ben mommy bliss kullandım. Çok faydasını gördüm. Kolik bir bebekti. İlk 3 ay kullandım. Şuan 8.5 aylık çok şükür rahatız