Gaz Damlaları ?

207 görüntüleme
C

Cemile ..

3 Mayıs 2026 20:00
Gaz ve probiyotik damla kullanan var mı arkadaşlar ? Bu işe yarıyor dediğiniz hangileri? Öneri verir misiniz ?
İ

İnanç B.

3 Mayıs 2026 20:03
Ben de damla denedim probiyotık de denedik en memnun kaldığım nurse harvey’s oldu 2.5 aylıkken başladık baya rahatladı bu damla
C

Cemile ..

3 Mayıs 2026 20:18
İnanç Bilgi
Ben de damla denedim probiyotık de denedik en memnun kaldığım nurse harvey’s oldu 2.5 aylıkken başladık baya rahatladı bu damla
Bize doktor medigast vermişti. Bir faydasını göremedik söylediğiniz damlayı çok duydum ama doktor farklı bir şeyler önerdi bu seferde karar veremedim. Teşekkürler yorumunuz için.
Göktenur B.

Göktenur B.

3 Mayıs 2026 20:32
İlk oğlum da nurse kullandım gaz damlası olarak ve biaga kullandim prebiyotik olarak doktor önermişti o zaman ikisini bir kullanmıştım gaz damlasını tek şişe bitene kadar kullanmıştım probiyotik 6 aya kadar kullandım faydasını gördüm şuan piyasada biaga yok diye biliyorum onun yerine başka bı marka araştırabilirsiniz
C

Cemile ..

3 Mayıs 2026 20:33
Cemile Kürklü
Bize doktor medigast vermişti. Bir faydasını göremedik söylediğiniz damlayı çok duydum ama doktor farklı bir şeyler önerdi bu seferde karar veremedim. Teşekkürler yorumunuz için.
Teşekkür ederim bilginiz için. Nasıl kullanıyordunuz?
E

Esra B. B.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 20:45
Vallaha bizim doktorumuz her bebekte farkli olur siz sizinkine uygun olani bulmalisiniz demisti.. sab simplex kullniyoruz baya rahat gaz cikariyor ve kakasini da rahat yapiyor
D

Dilan B.

3 Mayıs 2026 20:53
Ben de kızım için sabsimplex kullanıyordum çok rahatlatırdı. Probiyotiklet ihtiyaca göre değişiyor mesela bizimki kabızlık problemi içindi tribiyotik kullanıyorduk. Şimdi 9 aylık ilk dört ay kullandık bıraktık. Doktorunuza danışmadan tabi kullanmayın.
C

Cemile ..

3 Mayıs 2026 20:55
Esra Boyraz Biçer
Vallaha bizim doktorumuz her bebekte farkli olur siz sizinkine uygun olani bulmalisiniz demisti.. sab simplex kullniyoruz baya rahat gaz cikariyor ve kakasini da rahat yapiyor
O zaman deneyerek mi karar vermek lazım. Teşekkür ederim bu arada
C

Cemile ..

3 Mayıs 2026 20:56
Dilan B.
Ben de kızım için sabsimplex kullanıyordum çok rahatlatırdı. Probiyotiklet ihtiyaca göre değişiyor mesela bizimki kabızlık problemi içindi tribiyotik kullanıyorduk. Şimdi 9 aylık ilk dört ay kullandık bıraktık. Doktorunuza danışmadan tabi kullanmayın.
Bende yarın bir sorup öyle denemek istedim. Bizimde çok gaz sancımız var daha 1.5 aylık. Kakasını yaparken sesli yapıyor, bağırsakları da gürültülü o yüzden bilgilenmek istedim. Teşekkürler
E

Esra B. B.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 21:46
Cemile Kürklü
O zaman deneyerek mi karar vermek lazım. Teşekkür ederim bu arada
Yani evet biraz oyleymis hattabilk basta cok pahalinolanlari almayin demisti belkinuygun fiyatlilarda js gorur falan demisti ama tabi biz dayanamadik eczaciya en iyisi hangisi diye sorunca sab simplexi onerdi gercektende ise yaradi... rica ederim ne demek
C

Cemile ..

3 Mayıs 2026 21:47
Esra Boyraz Biçer
Yani evet biraz oyleymis hattabilk basta cok pahalinolanlari almayin demisti belkinuygun fiyatlilarda js gorur falan demisti ama tabi biz dayanamadik eczaciya en iyisi hangisi diye sorunca sab simplexi onerdi gercektende ise yaradi... rica ederim ne demek
Kullanımı nasıl önerilmişti ?
B

Burcu E.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 21:53
Bende bebegime 1.5 Aylikken sab simplexe başlattım doktor tavsiyesi ile bizde cok memnun kaldık. Sabah 5 aksam 5 damla eğer sorun devam ederse öğlende 5 damla ekleyebilirsiniz demişti
C

Cemile ..

3 Mayıs 2026 21:54
Burcu Es
Bende bebegime 1.5 Aylikken sab simplexe başlattım doktor tavsiyesi ile bizde cok memnun kaldık. Sabah 5 aksam 5 damla eğer sorun devam ederse öğlende 5 damla ekleyebilirsiniz demişti
Çok iyi teşekkür ederim. O zaman önce ona şana vereyim. Yanında başka bir damla da kullandınız mı peki?
B

Burcu E.

Premium Üye
3 Mayıs 2026 22:30
Cemile Kürklü
Çok iyi teşekkür ederim. O zaman önce ona şana vereyim. Yanında başka bir damla da kullandınız mı peki?
Rica ederim yok başka damla kullanmadım çok zorlandigi zamanda kiraz cekirdegi kemerini takiyorum karnina oda biraz rahatlatıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir